Migrating to Crowdin Enterprise

Enterprise tilbyder teamsamarbejdsfunktioner (f.eks. projektmedlemsinvitation, tilladelsesniveaudefinitioner, opgaver, beskeder mv.), workflow-automatisering og -tilpasning, integrationer og plugins samt yderligere funktioner til brug for effektiv projektlokalisering.

Migrationen til Enterprise er meget enkel og ligetil. Deler projekter f.eks. de fleste indstillinger og opsætninger, kan man oprette og opsætte et projekt og derefter, vha. Projekt Duplikator-applikationen (kan installeres via Markedsplads), oprette alle øvrige projekter baseret på disse basisprojektindstillinger, og senere, om nødvendigt, tilpasse visse af dem. Afhængigt af antal projekter og ressourcer, kan en fuldstændige migration tage adskillige timer.

Migrering til Enterprise fra andre oversættelsesværktøjer

For at starte migrationen, kan flg. trin-for-trin instruktioner følges.

• Download source files
    In most cases, you’ll have them on your machine/server, so this step is optional.

• Download translations
    Download all the latest translations you have at the moment of transition.

• Download TM og Ordliste
    Download oversættelseshukommelsen og ordlisten, så oversættere kan genbruge dem i Enterprise-projekter.

Migrering til Enterprise fra Crowdin

Bruger man pt. Crowdin og ønsker at skifte til Enterprise, kan Crowdin-projekter inkl. alle relaterede data og ressourcer overføres til den nye Enterprise-organisation med værktøjet Migrering til Enterprise i Crowdin-kontoindstillingerne.

Læs mere om Migrering til Enterprise fra Crowdin.

Opsætning af en Enterprise-konto

• Tilmeld dig og opret en organisation
    Tilmeld dig en konto for at oprette organisationen, hvorfra lokaliseringsprojekter vil blive håndteret. Log ind i tilfælde af en allerede oprettet Enterprise-konto.

• Opret lokaliseringsprojekter
    Når kontoen og organisationen er oprettet, så log ind og opret det projekt, hvortil data skal migreres.

• Upload kildefiler
    Der er et par måder, hvormed kildefiler kan uploade til Enterprise-projektet. Use one of the following options:

Arbejder man med et kildefilformat, der ikke er anført i artiklen Understøttede Formater, tilbydes udvikling af skræddersyede præ-/post-processorer. Feel free to contact our Support team with an inquiry.

• Upload Eksisterende Oversættelser
    Upload eksisterende oversættelser for at sikre, at tidligere arbejde ikke går tabt, men at man fortsætter fra dét punkt, hvor overgangen blev udført. Planlægger man at bruge integrationer med GitHub, GitLab eller andre tjenester, kan upload af eksisterende oversættelser automatiseres.

Læs mere om Oversættelses-upload fra Repo.

• Upload TM og Ordliste
    Har man Oversættelseshukommelse (TM) og Ordliste fra et tidligere oversættelsesværktøj, er man velkommen til at uploade dem til Enterprise-projektet. Disse lokaliseringsressourcer kan i høj grad hjælpe oversættere under oversættelsesprocessen og sikre oversættelser af høj kvalitet.

Hvad er de næste trin?

• Invitation af oversættelsesteamet
    I Enterprise kan der vælge oversættelsesstrategi baseret på det indhold, der skal lokaliseres. Vælg en og kombinér flere oversættelsesstrategier: Send en anmodning til en med Enterprise integreret oversættelsesleverandør, brug et oversættelsesbureau, der allerede arbejdes med, invitér fællesskabet, brug præoversættelse via Maskinoversættelse eller Oversættelseshukommelse mv.

Læs mere om oversættelsesstrategier.

• Integration med eksterne tjenester
    I Enterprise kan systemintegrationer (f.eks. integrationer med GitHub, GitLab, BitBucket, Azure Repos mv.) bruges til at synke kilde- og oversættelsesfiler, installere yderligere programmer fra Markedsplads for at tilføje nye funktioner og integrere med endnu flere tjenester. Selv hvis der ikke er nogen integration med visse tjenester/platforme, der anvendes, kan egen tilasset integration oprettes ved at udvikle Crowdin-apps.

Læs mere om Crowdin-apps.

Assistance fra Crowdins team

Bed behov for hjælp under migrationsprocessen, står supportteamet klar til at hjælpe med ethvert trin. Supporten support@crowdin.com kan altid kontaktes for enhver vejledning.