Projekter

Et projekt kan enten oprettes i en gruppe eller som uafhængigt, dvs. ikke tilhørende nogen gruppe.

Hvert projekt i gruppen arver dennes ressourcer, administratorer, arbejdsgange skabeloner, Oversættelseshukommelser, Ordlister og Maskinoversættelsesmotorer.

Projektoprettelse

1. Åbn organisationens arbejdsområde, klik på ikonet Tilføj nederst til højre.
    Bemærk: Når et projekt er oprettet, kan det ikke flyttes til nogen anden gruppe.
  2. Angiv et projektnavnet.
  3. Vælg sprog.
    Bemærk: Når kildesproget er valgt, kan det ikke ændres.
  4. Vælg målsprog.
  5. Tildel en arbejdsgang eller opret en ny.
  6. Klik på Opret.
    Bemærk: Klikkes på Husk valg nederst til højre, bruges Projektindstillingerne som en skabelon ved næste projektoprettelse. Indstillingerne kan efterfølgende redigeres.