Content Delivery

Distribution er en CDN-boks, der spejler projektets oversatte indhold og er nødvendig til integration med Android, iOS og Web apps.

Distributionsopsætning

Følg disse trin for at opsætte distribution:

1. Åbn projektet og gå til Integrationer > Indholdslevering. Over-The-Air-indholdslevering

2. Tilføj ny distribution vha. knappen Tilføj Distribution. Vælg kun de filer/oversættelser, som ønskes vist til i applikationen, og klikdernæst på Opret.
    Over-the-Air Content Delivery

3. Kopiér distributions-hash’et, så den kan benyttes til integration. Over-the-Air Content Delivery

4. Opret så mange distributioner, som behøvet, og vælg forskellige filer for hver af dem. Husk at klikke på Udgiv ved siden af en distribution, hver gang nye oversættelser herfra skal sendes til appen. Over-The-Air-indholdslevering

Bemærk: CDN cachelagrer alle oversættelser i udgivelsen i op til 1 time, og selv når nye oversættelser udgives i Enterprise, kan CDN returnere dem med en forsinkelse.

Til mobil-apps

Brug Crowdins SDK’er for at sende oversat indhold til mobil-apps via indholdslevering:

Til web-apps

Brug Crowdins OTA JavaScript-klient for at sende oversat indhold til web-apps via indholdslevering.

Læs mere om Crowdins OTA JavaScript-klient.

Benyt flg. instruktioner for manuelt at håndtere oversat indholdslevering til web-apps:

Generér URL’en til oversættelsesfilen på flg. måde:

https://distributions.crowdin.net/{distribution_hash}/content/{path_to_file}

{path_to_file} vil være den samme som for den alm. oversættelses-build. Har filerne ikke eksportmønstre med sprogkodevariabler (f.eks. %locale%, %two_letters_code% mv.), føjer systemet automatisk Crowdins sprogkode til begyndelsen af stien.

Listen over benyttede projektsprogkoder kan findes i metainformationen for distributionsindholdet:

https://distributions.crowdin.net/{distribution_hash}/manifest.json