Oprettelse af en OAuth-app

Man kan oprette en OAutha-pp under ens organisation. Kun organisationsadmins vil kunne ændre dens akkreditiver eller slette en OAuth-app for at tilbagekalde dens adgang.

Brugssituationer

Nogle af de mest alm. anvendelser for denne funktionalitet omfatter:

• OAuth-apps tillader godkendte anmodninger til Enterprise API’en.
  • OAuth apps bruges ofte som en Single Sign-On tjeneste. Brugere kan tillades at logge på tjenester med deres Enterprise-konti.

Tilføjelse af en Ny app

Note: By default, newly created OAuth apps are restricted to the app owner's Crowdin Enterprise organization. To make them available in other organizations, Contact Support Team with the respective request.

To add a new application, follow these steps:

1. Klik på profilfotoet i øverste højre hjørne og vælg Organisationsindstillinger. Organisationsindstillinger
  2. Vælg fanen OAuth-apps og klik på Ny app. OAuth-app
  3. På siden Opret applikation angives flg. oplysninger:
    • Applikationsnavn og Applikationsbeskrivelse (valgfrit) vises for brugerne ifm. godkendelse af app’en med adgang til deres Enterprise-konti.
    • Godkendelsestilbagekalds-URL’er er de URL’er, hvortil brugere videresendes efter godkendelse med Enterprise. Flere URL’er kan tilføjes adskilt af kommaer (anførselstegn ikke nødvendige). OAuth-app oplysminger
    • Select the access your app requires from the list of Scopes available. OAuth App Scopes
  4. Klik på Opret applikation.

Ændring af en OAuth-app

Efter oprettelse af en OAuth-app, kan organisationsadminis foretage ændringer i den. Gå til Organisationsindstillinger > OAuth-apps-fanen for at se listen over OAuth-apps føjet til ens organisation. Oauth apps-liste

Klik på den krævede app for at kunne:

• Opdatere app-navn/-beskrivelse, URL’er og udstrækninger.
  • Slet appen.
    Oauth App info
  • Tjek hvor mange organisationsbrugere, som bruger appen.
  • Tilgå Klient-ID og Klient Hemmelighed for den oprettede app.
  • Nulstil Klienthemmelighed for appen.
  • Tilbagekald alle brugertokens.
    OAuth Apps User Info