I-Kontekst lokalisering til web-apps

Crowdins I-Kontekst-værktøj overlejres på din applikation. Oversættere og korrekturlæsere kan oversætte i kontekst og samtidig se oversættelserne, så de er klar over, hvordan de fremstår i applikationen. Man kan bruge I-Kontekst til webapplikationer mhp. at opretholde den bedste oversættelseskvalitet.

Quick Demo

I-Kontekst lokalisering er bundet op på det Crowdin-projekt, hvori oversættelige filer lagres. Oversættelser foretaget vha. I-Kontekst bliver tilføjer projektet på samme måde som oversættelser foretaget direkte i Redigeringsværktøjet.

Dette værktøj leverer en visning af applikationen med redigerbare tekster, så oversættelsesprocessen ses i realtid. Selv den dynamiske del af applikationen og strengene, som indeholder pladsholdere, kan oversættes på denne vis.

To learn how to set up In-context translations for your project, read In-Context Setup.

I-Kontekst i funktion