Udbyder

En Leverandør er en organisation, der leverer professionelle oversættelsestjenester. Man bør invitere en eksisterende organisation til at være ens leverandør. Man vil så kunne tildele vedkommende til bestemte arbejdsgangstrin/-komponenter.

Invitation af eksisterende Organisation som Leverandør

Leverandørorganisationen modtager en kopi af det tildelte arbejdsgangstrin på fanen Indgående projekter. Organisationen bør acceptere det indgående projekt for at modtage det workflow-trin, de blev inviterer til, og vil uafhængigt kunne indstille egne arbejdsgange samt invitere egne bidragsydere.

Følg disse trin for at invitere en Leverandør:

1. Klik på Leverandører til venstre.
  2. Klik på Tilføj nederst til højre.
    invitere leverandør
  3. Angiv navnet på en eksisterende Organisation, der inviteres som Leverandør.
  4. Angiv om ønsket en yderligere besked.
  5. Klik på Færdig og afvent Leverandør-accept af anmodningen.
    leverandørinvitationsformular