Slack-integration

Med Crowdins Slack-integration kan en organisation poste til sit Slack-arbejdsområde som svar på konto- og projektbegivenheder, såsom sprogfremskridt, nye strenge, omtaler m.m.

Når Crowdin-kontoen er integreret med Slack, så vælg de notifikationer, man ønsker at modtage, og Crowdins bot sender så disse som direkte beskeder.

Bemærk: Slack-integration til Crowdin skal opsættes for hver enkelt bruger, som skal modtage notifikationer i Slack.

Følg disse trin for at modtage notifikationer fra Crowdin via Slack:

1. Gå til Kontoindstillinger under brugerikonet i øverste menubjælke. kontoindstillingsmenu
  2. Vælg Slack i afsnittet Notifikationer og klik derefter på Forbind. tilslut slack
  3. Godkend forbindelsen med Crowdin fra Slack. authorize slack
  4. Returnér til Crowdin og aktivér Slack som en notifikationskanal. Vælg de notifikationer, der ønskes modtaget i Slack.
    slack notifications
    De valgte notifikationstyper vil blive modtaget som direkte notifikationer fra Crowdin-botten.
    crowdin notifikationer slack