Slack-integration

Med Crowdins Slack-integration kan en organisation poste til sit Slack-arbejdsområde som svar på konto- og projektbegivenheder, såsom sprogfremskridt, nye strenge, omtaler m.m.

Når du har integreret din Crowdin-konto med Slack, skal du vælge de notifikationer, du vil modtage, og Crowdins bot sender dem som direkte beskeder.

Note: Slack integration for Crowdin must be configured for each individual user who wants to receive notifications in Slack.

Følg disse trin for at modtage notifikationer fra Crowdin via Slack:

1. Go to Account Settings under the user icon in the top menu bar. konto indstillinger menu
  2. Vælg Slack i afsnittet Notifikationer og klik derefter på Forbind. forbind slack
  3. Godkend forbindelsen med Crowdin fra Slack. authorize slack
  4. Returnér til Crowdin og aktivér Slack som en notifikationskanal. Vælg de notifikationer, der ønskes modtaget i Slack.
    slack notifications
    De valgte notifikationstyper vil blive modtaget som direkte notifikationer fra Crowdin-botten.
    crowdin notifikationer slack