Offline-oversættelse

Projektfiler kan downloades til offlineoversættelse. Oversættere vil kun kunne downloade filer, hvis projektadministratoren aktiverer downloads i Projektindstillinger.

Downloader filer

Downloades kan ske af hver fil separat (i original- eller XLIFF-format), filtrerede strenge (i XLIFF-format) eller alle filer til et bestemt sprog (i original- eller XLIFF-format). Det kan ske fra Redigeringsværktøjet eller sprogsiden.

Download én enkelt fil via Redigeringsværktøjet

Følg disse trin for at downloade én enkelt fil til offlineoversættelse:

1. Open the necessary file in the Editor.
  2. Klik på Hovedmenu øverste til venstre.
  3. I menuen Fil, vælg Download eller Eksportér som XLIFF. filer til offlineoversættelse

Download én enkelt fil via sprogsiden

1. Åbn projektet og vælg et sprog.
  2. Klik på filen, der ønskes downloadeet.
  3. Vælg Download eller Eksportér som XLIFF.

Download alle filer til et bestemt sprog

Følg disse trin for at downloade alle projektfiler til ét bestemt sprog:

1. Åbn projektet og vælg et sprog.
  2. Klik på Download. Download Projektfiler

Vha. Download-muligheder får man en ZIP-fil med alle projektfiler indeholdende oversættelser. Download-muligheden er nyttig f.eks. ved test af en produktlokaliseringsversion.

Alternativt kan alle projektfilerne til et bestemt sprog downloades som en XLIFF-fil.

1. Åbn projektet og vælg et sprog.
  2. Klik i det øverste højre hjørne.
  3. Vælg Eksportér som XLIFF. Eksportere alle projektfiler som XLIFF

Eksportér som XLIFFvil reslutere i en enkelt XLIFF-fil med alle kildestrenge og fuldførte oversættelser. Denne måde er mere praktisk, da den ikke kræver åbning af hver fil separat for oversættelse. XLIFF-filer understøttes af de fleste computerlokaliseringsværktøjer.

Download filtrerede strenge som XLIFF

Der er tilfælde, hvor det er nødvendigt at downloade strenge baseret på bestemte kriterier. Måske ønsker man f.eks. at downloade strenge oversat af nogle bestemte projektmedlem, kun uoversatte strenge eller kun kommenterede strenge.

Følg disse trin for at downloade filtrerede strenge:

1. Open the necessary file in the Editor.
  2. Filtrér strenge baseret på bestemte kriterier.
  3. Klik på Hovedmenu øverste til venstre.
  4. Vælg Eksportér filtrerede til XLIFF i menuen File.

Upload af oversættelser

Der kan uploades færdige oversættelser (i original- eller XLIFF-format) fra Redigeringsværltøjet eller sprogsiden.

Upload oversættelser via redigeringsværktøjet

Følg disse trin for at uploade en fil med oversættelser:

1. Open the necessary file in the Editor.
  2. Klik på Hovedmenu øverste til venstre.
  3. Vælg Upload oversættelser fra Fil-menuen. Upload filer
  4. Opsæt Avancerede Importindstillinger for de uploadede oversættelser.
  5. Klik på Vælg fil.
  6. Vælg en fil med oversættelser fra maskinen og klik på Åbn.

Upload oversættelser fra Sprogside

Følg disse trin for at uploade fil med oversættelser:

1. Åbn projektet og vælg et sprog.
  2. Klik på i øverste højre hjørne, og vælg Upload oversættelser. Upload oversættelser
  3. Vælg eller træk og slip de relevante filer.
    Vælg filer
  4. Opsæt Avancerede Importindstillinger for de uploadede oversættelser.
  5. Klik på Importér.

Upload XLIFF-oversættelser

Når en XLIFF-fil, der tidligere er eksporteret fra projektet, er færdigoversat, kan disse oversættelser uploades retur til Enterprise.

En XLIFF-fil med oversættelser kan uploades på flg. vis:

1. Åbn projektet og vælg et sprog.
  2. Klik på i øverste højre hjørne, og vælg Upload oversættelser. Upload oversættelser
  3. Vælg eller træk og slip XLIFF-filen med oversættelser og vælg Upload XLIFF-oversættelser i rullemenuen Kildefil. Vælg filer
  4. Opsæt Avancerede Importindstillinger for de uploadede oversættelser.
  5. Klik på Importér.

Avancerede importindstillinger

Under upload overspringes som standard oversættelser, som matcher de oprindelige strenge og/eller er identiske med de eksisterende. Opsæt systemadfærd ved at vælge passende indstillinger i den viste dialog.

Avancerede Indstillinger