Din konto

Crowdin Enterprise-konti er tilknyttet enkeltpersoner. Med Enterprise-konto vil der kunne oprettes en ny unik organisation eller deltage i en eksisterende for at samarbejde inden for lokaliseringsprojekter i en separat organisation.

Denne artikel vil dække de grundlæggende indstillinger mhp. at få en konto op at køre.

Tilmelding

Uanset om man selv tilmelder sig en Crowdin Enterprise eller inviteres af en anden, så start med at oprette en konto. Læs mere om organisationsoprettelse og tilmelding via en invitation i artiklen vedr. Organisationer.

Nulstil adgangskode

Følg disse trin for at nulstille adgangskoden:

1. Klik på Glemt adgangskode?
  2. Angiv den kontotilknyttede e-mailadresse.
  3. Klik på Fortsæt.

Adgangskoden kan også skiftes via fanen Sikkerhed , Kontoindstillinger.
account password reset

Find Arbejdspmråde

Her er den hurtigste måde at finde de organisationer, til hvilke man har adgangstilladelse:

1. Åbn login-siden.
  2. Klik på Kan du ikke huske arbejdsområdet?.
    account sign-in
  3. Tilføj aktuel e-mailadresse.
  4. Klik på Modtag Link, og login-links tilsendes Crowdin Enterprise-organisationer tilknyttet den oplyste adresse.
    account find workspace

Kontoindstillinger

Indstillinger kan findes under brugerikonet i øverste menubjælke.

kontoindstillinger

Personlig info

Opdater kontoen med relevante oplysninger og opsæt et profilbillede.

Bemærk: Brugernavn kan ikke ændres.

kontoens personlige info

Sikkerhed

Skift aktuel adgangskode, håndtér kontotofaktorgodkendelse og tjek linkede programmer. Der kan også håndteres godkendelse for eksterne tjenester og udlogning for alle enhederne.

kontosikkerhed

Notifikationer

Aktivér ønskede notifikationer og deaktivér dem, som kræver mindre opmærksomhed. Vælg begivenhedstyper i Enterprise, opdateringsmodtagelseskanaler og opsæt notifikationsregler for bestemte projekter.

kontonotifikationer

Klik på afsløringsknappen ved siden af notifikationskanalen, og vælg de advarsler, der ønskes modtaget.
i-app notifikationer

Adgangstokens

Generér og håndtér personlige adgangstokens for at arbejde med Enterprise API, CLI og plugins.