Ordliste

Med Ordliste kan du oprette, gemme og håndtere hele projektterminologien på ét sted. Hovedsigtet med terminologi er at forklare visse specifikke termer eller nogle, som ofte benyttes i projektet, så de kan oversættes korrekt og ensartet.

Hvert Ordlisteudtryk vises som et understreget ord i Redigeringsværktøjet. Hold markøren over det understregede ord for at fremhæve det og se dets oversættelse, ordklasse og definition (hvis oplyst).

Projektordlisten oprettes automatisk for hvert projekt. En eksisterende ordliste kan ligeledes uploades i flg. filformater: tbx, xlsx, mv.

1. Åbn organisations Workspace og gå til fanen Ordlister.
  2. Klik på knappen tilføj nederst til højre.
  3. Navngiv ordlisten og vælg filer til upload.
  4. Klik på Opret.
    Opret ordliste