Tilpassede notifikationer

Tilpassede notifikationer adviserer og hjælper med at indsamle oplysninger om nye begivenheder, som sker i Enterprise. Når tilpassede notifikationer opsættes for kontoen, begynder Enterprise at sende POST-anmodninger med data til den tilpassede notifikations-URL via HTTP.

Brugsstudier

Tilpassede notifikationer kan opsættes for at opbygge integrationer med tjenesterne eller med en backend. F.eks.:

• Opsæt tilpassede notifikationer for at sende notifikationer til det anvendte system.
  • Videresend oplysninger til tredjepartstjenester med specifikke forespørgselskrav (f.eks. indholdstype, headers, payload).
  • Opret tilpassede integrationer med Enterprise.

Opsætning af tilpassede notifikationer

Følg disse trin for at opsætte tilpassede notifikationer i Enterprise:

1. Åbn Kontoindstillinger og gå til siden Notifikationer.
  2. Klik på Tilpassede notifikationer for at opsætte tilpassede notifikationer.

Flg. oplysninger skal angives for at opsætte tilpassede notifikationer:

• URL’en, hvortil callback skal sendes.
  • Indholdstypen for POST-anmodningsmetoden (multipart/form-data, application/json, eller application/x-www-form-urlencoded).

Alternativt kan der føjes særlige headers til tilpassede notifikationer. De kan bruges til ekstra sikkerhed som en godkendelsesmetode og meget mere. Tilføjes f.eks. overskrifter, kan det tilpassede notifikationsendepunkt bekræfte dem og sikre, at oplysninger kommer fra Enterprise.

Klik under opsætningen af tilpassede notifikationer på Test notifikation for at se, hvordan appen reagerer på dette kald. Når opsætning er færdig, så klik på Gem.

Opsætning af tilpassede notifikationer

Afhængigt af tilgangen til tilpasset notifikationsstyring kan man være nødt til at tilføje dedikerede Enterprise IP-adresser til firewall’en for at tillade Enterprise at åbne de prækonfigurerede tilpassede notifikations-URL’er.

Read more about IP Addresses.

Tilpassede payloads

Tilpassede notifikationers payload kan tilpasses mhp. at tilføje og organisere elementerne jf. evt. systemkrav. For at få informative og brugervenlige notifikationer, så sørg for at inkludere {{notification-message}} variablen i payload.

Tilpasset payload

Begivenhedstyper

Når tilpassede notifikationer er opsat, kan de begivenhedstyper vælges, for hvilke der skal modtages notifikationer.

Tilpasset notifikation-begivenhedstyper

Redigér eller Slet tilpassede notifikationer

Der kan redigeres eller slettes tilpassede notifikationer i afsnittet Tilpassede notifikationer på siden Notifikationer.

Manage Custom Notifications

Søge assistance

Behov for hjælp til Tilpassede notifikationer eller evt. spørgsmål? Kontakt Supportteamet.