Brugerhåndtering

Invitér personer til organisationen eller direkte til et bestemt projekt og opsæt brugeradgangsniveauer.

Adgangsniveauer

Flg. adgangsniveauer forefindes i Enterprise:

• Ejer – angiver den primære kontokontakt. Ejere og Admins har de samme tilladelser.
  • Admin – giver fuld kontoadgang. Admin kan invitere nye brugere til organisationen, redigere brugeradgang, håndtere leverandører samt redigere organisationsindstillinger.
  • Administrator – tillader projektoprettelse og -håndtering, invitation af projektmedlemmer samt ressourcehåndtering. Denne brugertype kan ikke håndtere leverandører, invitere/håndtere brugere på organisationsniveau eller redigere organisationsindstillinger.
  • Bidragsyder (oversættere og korrekturlæsere) – tillader at se projekter, de er medlemmer af, opgaver, arbejdsgangstrin tildelt dem, tilgå Redigeringsværktøjet på korresponderende arbejdsgangstrin, generere personlige oversættelsesrapporter, kommunikere med andre projektmedlemmer.

Invitation af personer til organisationen

Personer, føjet til organisationen, vil som standard ikke have adgang til Arbejdsområdet. Én undtagelse er dog Crowdsourcing-projekter, som er synlige for alle organisationsmedlemmer. Når personer inviteres til organisationen, vil de kunne inviteres til bestemte projekter eller tildeles til arbejdsgangstrin.

Følg disse trin for at invitere personer til Organisationen:

1. Vælg Brugerhåndtering til venstre.
  2. Klik på Tilføj brugere nederste til højre.
    Tilføj organisationsbruger
  3. Tilføj e-mailen på personen, der skal tilføjes, og klik på Send invitation.
    Send invitation til Organisation

Man kan derefter spore en brugers seneste aktivitetsdato, give admin-adgang, eller, om nødvendigt, blokere en bruger. Håndtér organisationsbruger

Invitation af personer til projekt

Man kan tilføje medlemmer i projektet og angive deres adgangstilladelser for hvert arbejdsgangstrin. Følg disse trin for at invitere medlemmer til et bestemt projekt:

1. Åbn projektet.
  2. Vælg Oversættelser > Medlemmer til venstre.
  3. Klik på Invitér personer øverste til højre.
    Tilføj projektmedlem
  4. Vælg medlemmer, og angiv e-mailen på den person, der skal inviteres. Man kan også kopiere det delbare link og e-maile det direkte.
  5. Angiv tilladelser for en inviteret. Aktiveres Administratoradgang, vil brugeren både kunne tilgå alle projektressourcer samt invitere andre medlemmer til projektet. Afkrydsningsfeltet
    Adgang til alle projektsprog, oversættelses- og korrekturlæsningsarbejdsgangstrin (nuværende og fremtid) er markeret som standard. Ryd afkrydsningsfeltet, hvis adgang til bestemte arbejdsgangstrin ønskes angivet for sprog individuelt.
  6. Klik på Invitér.
    Sendt invitation til projekt

Teams

Efter at have inviteret personer til organisationen, kan der oprettes teams for at forenkle medarbejderhåndteringen, mens medlemmer uddelegeres til projekterne, arbejdsgangstrin og opgaver.

Læs mere om Teams.