Sudo-tilstand

Enterprise anmoder om adgangskodebekræftelse, før sudo-beskyttede handlinger kan udføre, såsom at oprette/ændre adgangskode og e-mail, forbinde/afbryde SSO, aktivere/deaktivere tofaktorgodkendelse, oprette personlige adgangstokens og slette en konto.

Efter bekræfteæse af adgangskoden, vil det inden for de næste fem minutter være muligt at udføre sudo-beskyttede handlinger uden yderligere godkendelse.

Bekræftelse af akkreditiver