Beskeder

Kommunikér med organisationsmedlemmerne vha. Beskeder. Opret en-til-en eller teamkonversationer.

Opret en ny samtale

Følg disse trin for at oprette en ny samtale:

1. Gå på Beskeder.
  2. Klik på + Ny chat, vælg brugere og føj dem til konversationen.
  3. Klik på Opret.

Samtaler

Via ikonet Tandhjul, kan hvert konversationsmedlem:

• Se konversationsmedlemmer.
  • Omdøb konversationen for nemt at skifte mellem konversationer. Som standard består emnet af brugernes navne.
  • Tavsgør konversation for at stoppe modtagelsen af notifikationer om nye beskeder.
    Bemærk: Der er pt. ingen mulighed for at slette konversationer eller føje nye brugere til en eksisterende chat, men der arbejdes på snart at muliggøre dette.

Konversationsindstillinger

Håndtér beskeder

Placér markøren over en besked og klik på treprik-knappen for at tilgå beskedhåndteringsværktøjer.

Håndtér beskeder

Vha. denne rullemenu kan man:

• Dele beskeden:
    • i samme konversation, citere tidligere nævnt indhold
    • i enhver anden konversation
    • med enhver anden bruger
  • Anmelde spam (kun tilgængelig for beskeder modtaget fra andre personer)
  • Redigere beskeder (kun egne)
  • Slette beskeder (kun egne)
  • Markere som ulæst. Antallet af ulæste beskeder i hver kanal vises ud for kanalemnet.
    Det samlede antal ulæste beskeder vises øverst til højre på siden ved siden af ikonet Beskeder samt i den venstre sidemenuen.

Ulæste beskeder