Teams

Organisér organisationsmedlemmer i teams for forenklet medarbejderhåndtering i projekter, arbejdsgangstrin og opgaver.

Teams gør det nemmere at invitere snesevis eller endda hundredvis af medlemmer til projektet med et par klik. Så at invitere et team til projektet bliver lige så nemt som at invitere en enkelt person.

Brugsstudier

• Opret sprogspecifikke medlemsteams. Det vil være muligt at tildele et helt team til det ønskede målsprog i projektarbejdsgangstrinnene.
  • Uddelegér teams til oversættelses- eller korrekturlæsningsopgaver.
  • Føj et medlem til et teamet for automatisk adgang til alle projekter teamet deltager i.

Teamoprettelse

Følg disse trin for at oprette et team:

1. Åbn organisationsarbejdsområdet og vælg Brugerhåndtering til venstre.
  2. Skift til fanen Teams.
  3. Click Create team in the lower-right corner. Opret team
  4. Navngiv teamet og vælg medlemmerne.
  5. Klik Opret.
    Name team

Teamtildeling

Tildel team til arbejdsgangstrin

Et team kan føjes til projektarbejdstrinnet via Workflow- eller -skabeloneditoren. Assign team to workflow step

Invitation af team til projekt

På samme vis som en enkeltperson kan et team inviteres til projektet via siden Medlemmer og tildeles det nødvendige adgangsniveau. Læs mere om invitation af folk til et projekt.

Når et team er inviteret til projektet, kan en eller flere personer fjernes fra projektmedlemslisten. I så tilfælde vil det slettede medlem forblive i teamet og vil ved de næste invitationer til projekterne fremgå blandt projektdeltagerne.

Tildeling af team til opgave

Når en oversættelses- eller korrekturlæsningsopgave oprettes kan den tildeles til teamet. Alternativt kan muligheden Opdel filer bruges til at fordele oversætteligt indhold teammedlemmer imellem.

Læs mere om opgaveoprettelse.

Teamredigering

Fra siden Brugerhåndtering > Teams kan man når som helst se teammedlemsoversigten, omdøbe et team, tilføje nye/fjerne nuværende teammedlemmer eller slette et team.

Følg disse trin for at redigere et team:

1. Åbn organisationsarbejdsområdet og vælg Brugerhåndtering til venstre.
  2. Skift til fanen Teams.
  3. Højreklik på et team og vælg <0>Redigér</0> fra kontekstmenuen. Redigere team

Når teamet er færdigredigeret, bliver ændringerne automatisk anvendt på alle de projekter, som teamet er tildelt.

Slettes et team via siden Brugerhåndtering > Teams siden, slettes også alle teammedlemmer fra samtlige projekter, som teamet er tildelt.

Teamtilladelser

Hvis et enkelt medlem, der også deltager i teamet, inviteres til projektet, og inviteres dette team også til projektet senere, kan medlemmets personlige tilladelser blive tilsidesat af teamtilladelserne. Havde medlemmet f.eks. oprindeligt kun tilladelser til Fransk-oversættelsestrinnet, og efterfølgende gives hele teamet tilladelser til oversættelses- og korrekturlæsningstrinnene for fransk, tysk og italiensk, så vil medlemmet også få de udvidede tilladelser.