Upload af eksisterende oversættelser

Findes eksisterende oversættelser, kan disse migreres til Enterprise-ptojektet. Importér filer med oversættelser fra Projektstartsiden eller åbn en bestemt fil i Redigeringsværktøjet og upload oversættelser derfra. Bedste praksis er at uploade oversatte filer indeholdende nøgleværdistrukturer.

Key-value Formats

You can easily upload translations for the source files with a key-value structure. Dette omfatter flg. filformater: Android XML, macOS-/iOS-strenge, Stringsdict, JSON, Chrome JSON, GO JSON, i18next JSON, FBT JSON, XLIFF, XLIFF 2., Java-egenskaber, Spilleegenskaber, Java-egenskabsbaseret XML, RESX, RESW, RES JSON, YAML, INI, Joomla INI, JS, FJS, PO, TS, QT TS, Blackberry, Symbian, Flex, BADA, TOML, Coffee, DKLANG, XAML, SRT, VTT, VTT2, SBV, SVG, DTD, CSV, RC, WXL, Maxthon, Haml, XLSX, PLIST, PHP, ARB, VDF. The system maps uploaded translations according to the string keys.

Text and HTML-based Formats

For the files that do not have a defined structure, translation upload is handled by an experimental machine learning technology. Dette omfatter flg. filformater: HTML, Front Matter HTML, Markdown, Front Matter Markdown, TXT, Generisk XML, Web XML, DOCX, HAML, IDML, DITA, Wiki, FLSNP, MIF og ADOC. To achieve the best results, we recommend uploading translation files with the same or as close as possible file structure as in source files.

Denne funktioner pt. tilgængelig for flg. sprog (uafhængigt af sprogparkombinationen): arabisk, engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk forenklet/traditionel, koreansk, polsk, portugisisk-brasiliansk, russisk, spansk, thailandsk, tysk og tyrkisk.

Upload oversættelser via Projekstartsiden

Følg disse trin for at uploade flere filer med oversættelser:

1. Gå til Projektstartside.
  2. Klik på i øverste højre hjørne, og vælg Upload oversættelser. Upload oversættelser
  3. Vælg den relevante fil på maskinen.
  4. Opsæt systemadfærden ift. de uploadede oversættelser.
    Bemærk: Som standard overspringes under upload oversættelser, som matcher kildestrengene eller er identiske med de allerede eksisterende.

Opsæt upload

Upload oversættelser via redigeringsværktøjet

Følg disse trin for at uploade en fil med oversættelser:

1. Open the necessary file in the Editor.
  2. Åbn menuen i øverste, venstre hjørne.
  3. Vælg Fil > Upload oversættelser. Upload-valg for oversættelser
  4. Opsæt systemadfærden ift. de uploadede oversættelser og klik på Vælg fil. Upload-indstillinger for oversættelser
    Bemærk: Som standard overspringes under upload oversættelser, som er identiske med de allerede eksisterende.
  5. Vælg den relevante fil på maskinen.