IP-hvidliste

IP-hvidliste bruges til at angive de IP-adresser, som kan tilgå Enterprise-organisationen. IP-hvidlisten kan f.eks. bruges til kun at tillade forbindelser fra virksomhedsnetværket, mens alle øvrige forbindelser fra IP-adresser, som ikke optræder på IP-hvidlisten, blokeres. Når IP-hvidlisten er aktiveret, begynder Enterprise at filtrere alle forbindelser via både UI og API.

Bemærk: IP-hvidliste er kun tilgængelig i Business-abonnementet på Enterprise.

Håndtering af tilladte IP-adresser

For at begynde at bruge IP-hvidlisten skal listen over IP-adresser og -områder med adgang til organisationen først oprettes vha. CIDR-notation. Læs mere om CIDR-notation.

IP-hvidlisten kan indeholde et ubegrænset antal IP-adresser og -områder, som kan tilgå Enterprise-organisationen via UI og API.

Når alle IP-adresser og -områder, som skal føjes til IP-hvidlisten, er klarlagt, så Kontakt Supportteamet for at aktivere IP-hvidlisten for organisationen.

Ved behov for at redigere/fjerne poster på/fra IP-hvidlisten, så oplys Supportteamet om de aktuelle ændringer.