Custom Code

Tilpasset Kode er et workflow-trin, der muliggør at angive egne kodestykker, iht. hvilke strengene skal filtreres yderligere i workflowet. Tilpasset Kode har ét input og to output (true og false), så strenge kan opdeles i to workflow tråde iht. nogle specifikke JavaScript-baserede betingelser.

Brugsstudier

Tilpasset Kode workflow-trinnet kan anvendes i utallige scenarier. Her er nogle eksempler:

• For at sende én del af strengene til interne oversættere og en anden del til et oversættelsesbureau.
  • For at sende én del af strengene til maskinoversættere og en anden del til crowdsourcing.
  • For at sende én del af strengene til interne korrekturlæsere og en anden del til korrekturlæsning hos et oversættelsesbureau.

Tilføjelse af Tilpasset Kode-trin til workflowet

Tilpasset Kode kan føjes til projekt-workflowet via workflow-editoren eller Workflow-skabeloneditoren.

Tilpasset Kode i workflow-editoren

Kode Snippet-parametre

Når tilføjelse af Tilpasset Kode-trinnet til workflowet, er det nødvendigt at angive kodestykket i feltet Tilpasset Kode, iht. hvilket strengene dirigeres til en af to outputs.

Kodestykker er Javascript-baseret. Det indeholder et crowdin-objekt og en række egenskaber. For at oprette kodeuddrag, anvend denne objektskabelon til kodeinput:

object crowdin {
 object file {
   string name,
   string fullName,
   string branchName,
   string type
 }
 object context {
   string context
   ?int maxLength
 },
 string contentType,
 string source
}

Find eksemplet på et tilpasset kodestykke i Crowdin Script-editor. Brug linket til at se strukturen af kodeuddraget, redigere det med egne data og tjekke, at den nye kode er korrekt.

Code Snippet-forespørgsel

Kodeuddragsforespørgslen omfatter nøglerne anført nedenfor:

1. file.name – kildefilnavn
  2. file.fullName – fuld sti til projektkildefilen (undtaget gren, om nogen)
  3. file.branchName – grennavn, hvor kildefilen er gemt
  4. file.type – kildefiltype
  5. source – kildetekst
  6. context.maxLength – maks. længde på strengen
  7. context.context – kontekst for den streng, der indføjer input fra Tilpasset Kode-trinnet
  8. contentType – streng kan indbefatte én af de 3 typer:

• tekst/simpel
    • applikation/vnd.crowdin.text+plural
    • applikation/vnd.crowdin.text+icu

Tjek eksemplet på en kodestykkeforespørgsel:

{
   "file": {
     "name": "strings.json",
     "fullName": "backend/strings.json",
     "branchName": "master",
     "type": "json"
   }
   "context": {
     "context": "backend.string.example.plain",
     "maxLength": 10
   },
   "contentType": 'application/vnd.crowdin.text+plural',
   "source": '{"one":"Password", "other":"Passwords"}',
}

Code Snippet-svar

Efter at have kørt odestykket, bør det returnere svaret, om hvorvidt de angivne betingelser er opfyldt eller ej:

• Svarobjektet bør indeholde en boolsk succes-egenskab, der angiver, hvorvidt de angivne betingelser opfyldt eller ej. F.eks.:
{
  "success": true
}
  • Er de angivne betingelser ikke opfyldt, dirigeres strengen til false-output af Tilpasset Kode-trinnet. F.eks.:
  "success": false