Grupper

Relaterede projekter kan organiseres i en gruppe, der vil fungere som en mappe. Grupper kan også indlejres i undergrupper.

Grupper og undergrupper gør det nemt at navigere mellem projekter, give admin adgang til flere projekter på én gang og dele ressourcer mellem projekter i en gruppe eller undergruppe.

Brugssituationer

Grupper kan oprettes af mange grunde. Med grupper kan man:

• Gruppere projekter med lignende indholdstype (f.eks. dokumentation, indgangssider), projekter, som involverer lokalisering af lignende produkter (f.eks. apps, spil), projekter ledet af forskellige afdelinger i virksomheden såsom udvikling, markedsføring eller kundesupport.
  • Invitere administratorer til en gruppe, så de får adgang til alle projekter i gruppen på én gang.
  • Oprette specifikke workflow-skabeloner til en projektgruppe. Der vil kunne tildeles samme workflow-skabelon til projekterne eller bruges forskellige, som er oprettet inden for gruppen.
  • Tilføj og del lokaliseringsressourcer, såsom Oversættelseshukommelser og Ordlister, inden for forskellige grupper eller undergrupper.
  • Aktivere bestemte Maskinoversættelsesmotorer (MT) til hver projektgruppe.
  • Er organisationen en Oversættelsesleverandør, kan en gruppe oprettes til de indgående projekter fra en bestemt kunde.

Permissions Granularity Mode

For at føje lokaliseringsressourcer til hver projektgruppe separat og give administratoradgang til alle projekter i en gruppe på én gang, så ændr organisationstilstanden til Tilladelsesgranularitet.

Er denne tilstand er aktiveret, vil man for hver specifik projektgruppe kunne:

• oprette Workflow-skabelon
  • tilføje, redigere eller slette Oversættelseshukommelser og Ordlister
  • tilslutte Maskinoversættelsesmotorer
  • tildele administratorer flere projekter

Delte ressourcer

Alle lokaliseringsressourcer (Oversættelseshukommelser, Ordlister, Maskinoversættelsesmotorer, Workflows) tilføjet organisationen er tilgængelige for alle projekter. Tilføjes ressourcer i den pågældende gruppe eller undergruppe, er de kun tilgængelige for projekter i denne gruppe eller undergruppe.

Administrér adgang

Folk med Administrator-adgang til den pågældende gruppe arver også Administrator-adgangen for dens undergrupper og projekter.

Brug sidebjælkemenuen til at navigere mellem grupper og undergrupper eller klik direkte på gruppe- og undergruppemapper. Ønskes gruppe-hierarkiet ikke vis på sidebjælken, så brug knappen Workspace Explorer nederst til venstre for at åbne gruppelisten.
Workspace Explorer

Oprette en Gruppe

Følg disse trin for at oprette en gruppe:

1. Åbn organisationsarbejdsområdet, hold nederst til højre markøren over knappen tilføj og klik lag.
  2. Navngiv gruppen for at angive, hvilken typer projekter, som vil bliver gemt i den.
  3. Klik på Opret.
    Opret gruppe