Additional Support Services

Sammen med tjenester såsom Crowdin Kundeforum, Crowdin Dokumentation, E-mail Support og Chat Support, kan kunder kan også tilkøbe yderligere, separate supporttjenester til den primære abonnementstype. Nedenfor ses de tilgængelige ekstra supporttjenester.

Bemærk: Yderligere supporttjenester er ikke tilgængelige i det gratis abonnementet.

Premium Support

• Prioriteret e-mailbesvarelse – E-mails markeres VIP Kunde, og supportteamet vil håndtere dem med høj prioritet.
  • Slack-understøttelse – Kundeteamet inviteres til en dedikeret Slack-kanal, hvor man kan få hurtige svar på sine spørgsmål fra Crowdins supportteam.
  • Prioriterede funktionsanmodninger – Crowdin-ingeniører vil arbejde på anmodninger om funktioner med høj prioritet.
  • Supportopkald – Der kan planlægges on-demand tutorials, onboarding-sessioner, tekniske opkald og fejlfindingssessioner. Omfatter 5 opkald/måned. Ubrugte opkald udløber ved månedsafslutningen.

Tilgængelig for flg. abonnementstyper: Pro, Team, Team+.

Pris: $300/måned

Premium Support er tilgængelig for Business-abonnementet uden ekstra omkostninger.

On-demand tutorials og Onboarding-sessioner

• Kundeteamuddannelse
  • Onboarding-sessioner efter abonnementskøb

Tekniske opkald og fejlfinding

• Integrationsopsætning
  • Effektivisering af lokaliseringsarbejdsgangen
  • Teknisk fejlfinding
  • Crowdin-ingeniører kan om nødvendigt inddrages

Dedikerede kontostyring

Dedikeret kontostyring omfatter alle fordele fra Premium Support plus flg.:

• Tildelt personlig kontoadministrator – Personlig kontoadministrator besvarer teame-mails med høj prioritet. Teamet forsynes med et dedikeret link til et opkald med en ansvarlig.
  • Ubegrænset supportopkald – Der kan bestilles et ubegrænset antal on-demand tutorials, onboarding-sessioner, tekniske opkald og fejlfindingssessioner.
  • Styr på vigtige funktionsudgivelser – Den personlig kontoansvarlige holder styr på og informere om nyligt udgivne funktioner af vigtighed for teamet.
  • Styr på abonnement – Den personlig kontoansvarlige holder styr på og informerer teamet om abonnementsrelaterede spørgsmål.

Tilgængelig for flg. abonnementstyper: Pro, Team, Team+, Business.

Pris: $500/måned

Kundeudvikling

Kundeudvikling omfatter flg. tjenester:

• Developing the custom processors
  • Tilpasset variabelopsætning
  • API-relaterede anmodninger
  • Funktionalitetsudvidelse vha. Crowdin-apps udvikling mv.

Tilgængelig for flg. abonnementstyper: Pro, Team, Team+, Business.

Pris: Forhandles afhængigt af anmodningkompleksitet.