Deltagelse i Oversættelsesprojekt

Find et projekt

Der er flere måder at finde et projekt på Crowdin, du gerne vil deltage i:

1. Bruge søgefeltet i hovedmenuen Avanceret søgning hjælper dig med at specificere projektomfang. Kun offentlige projekter kan findes på denne vis.
  2. Brug af URL’en leveret af projektadministratoren

Besøg siden Showcases, hvor du kan finde en række populære kategorigrupperede offentlige projekter.

Påbegynde oversættelse

1. Åbn en projektside
  2. Vælg et sprog. Som standard starter listen over målsprog med dine foretrukne. Opsæt disse i profilindstillingerne.
  3. Åbn en af filerne eller klik på Oversæt alle

Visse projekter kræver en tilmelding, der først skal godkendes af en projektadministrator, inden du kan begynde at oversætte. Klik på Tilmelding anmode om deltagelse. I pop-up dialogen tilføjes begrundelse(-n)/(-erne) for at ville deltage i projektet. Indsebd anmodningen via knappen “Indsend” nederst til højre.

Kontakte en Projektadministrator

Indeholder projektet enten ikke det sprog, du gerne vil oversætte til, du har spørgsmål relateret til indholdet eller vil du gerne forfremmes til korrekturlæser, så skal du kontakte en projektadministrator.

På projektsiden klikkes på Kontakt under administratorens navn.