Deltagelse i Oversættelsesprojekt

Der er flere måder, hvorpå man kan deltage i et lokaliseringsprojekt i Crowdin.

Find offentlige projekter via søgning

Kendes man allerede projekt, man ønsker at deltage i, kan man bruge feltet Søg projekter via hovedmenuen på sin profilside. Angiv blot projektnavnet i feltet Søg projekter, og systemet vil vise nogle af topresultaterne.

Søg i projekter

Tryk på Retur for at tjekke flere resultater matchende søgeforespørgslen. På denne måde blive man omdirigeret til Avanceret søgning, hvor der også kan bruges søgefiltre, såsom Kildesprog, Oversat til mv. til at angive det ønskede omfang for projekter, man søger efter.

Bemærk: Kun offentlige projekter kan findes på denne vis.

Avanceret søgning

Fra den avancerede søgning kan man skifte til siden Showcases, hvor projektkategorier med populære projekter kan findes. Rul ned for at se projektlisten Populære denne måned.

Showcases

Deltagelse i et projekt via Invitation

En anden måde at deltage i et projekt på, er via invitation fra en projektejer eller -administrator. Dette kan være en e-mailinvitation i stil med:

E-mailinvitation

Det kan dog også være et delbart link i stil med: https://crowdin.com/project/umbrella-ios/invite

Klik på etiketten Bliv involveret i e-mailinvitationen eller åbn det delbare link i en browser. Man omdirigeres dernæst til projektsiden i Crowdin. Er man allerede logget ind på sin Crowdin-profil, tilmeldes man automatisk projektet, hvis ikke, anmodes man om enten at tilmelde sig eller logge ind.

Tilmeldt projekt i Crowdin

Påbegynde oversættelse

Følg disse trin for at påbegynde oversættelse af et projekt:

1. Åbn en projektside og vælg et målsprog. Som standard starter listen over målsprog med dem, man har opsat i sine profilindstillinger. Projektside
  2. Åbn en af filerne eller klik på Oversæt alle. Læs mere om Online-editoren. Projektsprog-side

Nogle projekter kræver godkendelse af en tilmeldingsanmodning, inden oversættelse kan påbegyndes. Klik på Tilmeld, for at indsende en anmodning. Tilføj i den viste dialog nogle detaljer om at ville deltage i projektet. Projektsprogside, tilmeldingsanmodning

Kontakte en Projektadministrator

Indeholder et projekt, man ønsker at deltage i, ikke indeholder ens foretrukne målsprog, eller har man spørgsmål relateret til indhold, et ønsker at blive forfremmet til korrekturlæser, kan projektadministratoren kontaktes.

Klik på projektsiden på Kontakt ved siden af administratorens navn. Kontakt administrator