Lokalisering af aktiver

Gem alle lokaliseringsspørgsmålene under samme tag og få projektet lokaliseret på den mest komplette måde.

Den grafisk lokaliseringsfunktion er udviklet til at forenkle lokaliseringsprocessen for billeder, logoer og andre ikke-tekst materialer tilhørende app’en. Enhver indholdstype/grafisk lokalisering: Uanset aktiverne, du planlægger lokaliseret, giver Crowdin dig et værktøj til procesorganiseringen.

Alle formater, som ikke understøttes af Crowdin, uploades som aktiver.

Fælles Workflow

1. Upload grafik til Crowdin
  2. Tilføj alle nødvendige referencer så oversætterne forstår, hvordan oversættelser skal udføres
  3. Lad oversætterne downloade og lokalisere grafik offline og genuploade de oversatte versioner

Typiske Aktiverreferencer

• Adobe Photoshop PSD-fil (en redigerbar kildefil, der af oversættere kan ændres jf. lokaliseringskravene)
  • Skrifttypefiler, da visse aktiver kan benytte tilpassede skrifttyper
  • Typografiguide (vises i redigeringsværktøjet som en kontekst eller en ekstra downloadbar fil)
  • Manual/instruktion, der trin for trin guider gennem lokaliseringsprocessen