Opsætning af CSV-/XLSX-filer

Opsæt .csv- og .xlsx-filer efter upload for at angive, hvordan data fra disse filer importerer i dit projekt.

For at angive filopsætningsskemaet, så upload først .csv- eller .xlsx-filen under fanen Projektindstillinger, Filer.
Klik dernæst på Opsæt ved siden af filen, og opsætningsvinduet åbnes.

For at importere hver celle som en separat streng, så vælg muligheden Importér alle tekster.

I andre tilfælde, så vælg Konfigurér kolonner til import og map de relevante kolonner:

• Identifikator — kolonnen indeholder kildestrengens unikke identifikator
  • Kildestreng — denne kolonne indeholder den egentlige tekst til oversættelse
  • Kildestreng/oversættelse — crowdin skal betragte tekster i denne kolonne som kildestrenge til oversættelse og erstatte disse med de oversatte tekster, når resultatfilen downloades
  • Oversættelse — de resulterende oversættelser er placeret i denne kolonne
  • Kontekst — enhver kontekstuel information, der hjælper oversættere med bedre at forstå kildetekstbetydningen
  • Maks. længde — definerer maksimumslængden af en oversat tekst

Har flere filer samme opsætningsskema, så opret en skabelon ved at klikke på knappen Skabeloner. Anvend det på de nyligt importerede filer.

Klik på **Gem og Importér ** for at fortsætte.

Flersprogede regneark

Har din fil flere kolonner med oversættelser på forskellige sprog, så vælg Flersprogede regneark og map sprogene til de relevante kolonner.

Håndtering af kolonneoverskrifter

For at ikke oversætte kolonneoverskrifterne, så vælg Importér ikke den første række (overskrift).

Nulstil regnearksopsætning

Knappen Redigér tjener til at nulstille regnearkets opsætning samt slette de kolonner, som er tilføjet manuelt.

Opsæt flere filer på samme tid

For at opsætte flere udvalgte .csv-/.xlsx-filer, så højreklik og klik derefter på opsæt filer.

For at opsætte alle .csv-/.xlsx-filer på én gang, så klik på Opsæt alle øverst på fanen Filer.

I opsætningsvinduet kan du skifte mellem de valgte filer for at forhåndsvise og tjekke, om den anvendte opsætning er korrekt for dem alle.