Download af oversættelser

Oversættelser downloades jf. reglerne opsat i afsnittet Projektindstillinger, Eksport.

Udover at benytte webgrænsefladen kan du benytte API, konsolklient (CLI) eller andre integrationer til at automatisere oversættelses-downloads.

Projektoversættelses-download

1. Gå til Projektindstillinger
  2. Klik på Kompilér og Download

Har du kompileret dit projekt for nylig, og er der ingen væsentlige aktiviteter siden dengang, gå til fanebladet Oversættelser og klik på Download seneste.

Som standard vil et downloadet ZIP-arkiv indeholde separate mapper for hvert sprog. Disse mapper vil blive navngivet med koder korresponderende med hvert sprogs Sprogkode.

Benyt eksportmønstre til efter behov at ændre strukturen i ZIP-arkivet.

Sprogoversættelses-download

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Oversættelser
  2. Klik på Byg projektet for at downloade de seneste oversættelser
  3. Klik på Download for de nødvendige sprog

Filoversættelses-download

1. Vælg sprog på projektsiden
  2. Klik på Trepriksknappen ved den krævede fil
  3. Vælg Download