Offline-oversættelse

Du kan downloade projektfiler til offlineoversættelse, hvis offentlige downloads er aktiveret af en projektadministrator.

Downloade alle filer til et bestemt sprog på én gang

1. Gå til projektsiden
  2. Vælg et sprog
  3. Klik på knappen med Sky-ikonet
  4. Vælg Download eller Download i XLIFF

Vha. Download-mulighed får du et ZIP-fil med alle projektfiler indeholdende oversættelser.

Vær opmærksom på, at for alle filformater uden en defineret struktur (såsom: HTML, simpel tekst, Markdown, OpenOffice, Microsoft Office, Adobe InDesign, Adobe FrameMaker, Webxml) er oversættelse-upload i samme filformat umulig.

Download-muligheden er nyttig, hvis du vil teste produktets lokaliserede version.

Vha. Download i XLIFFkan du få alle kildestrenge og allerede eksisterende oversættelser i én enkelt fil. Denne måde er mere praktisk, da det ikke kræver åbning af hver separate fil for at oversætte. XLIFF-filer understøttes af de fleste computerlokaliseringsværktøjer.

Download en enkelt fil til et bestemt sprog

1. Gå til projektsiden
  2. Vælg et sprog
  3. Klik på knappen med de tre prikker over den fil, der skal downloades
  4. Vælg Download eller Download i XLIFF

Download én enkelt fil via Redigeringsværktøjet

1. Åbn den ønskede fil i Redigeringsværktøjet
  2. Gå til Filmenuen
  3. Vælg Download eller Download i XLIFF

Oversættelses-upload via siden Offentligt Projekt

1. Vælg sprog på projektsiden
  2. Klik på knappen med de tre prikker for de filoversættelser, som skal downloades
  3. Vælg Upload Oversættelser

Oversættelses-upload via Redigeringsværktøjet

1. Åbn den ønskede fil i Redigeringsværktøjet
  2. Gå til Filmenuen
  3. Vælg Upload Oversættelser

XLIFF oversættelses-upload

For alle filformater uden en defineret struktur (såsom: HTML, simpel tekst, Markdown, OpenOffice, Microsoft Office, Adobe InDesign, Adobe FrameMaker, Webxml) er oversættelse-upload i samme filformat umulig.

Der er dog mulighed for at foretage offlineoversættelse for alle filformater, som har downloadet eksisterende indhold i XLIFF-filen. For de filtyper, hvortil oversættelser ikke kan uploades på vanlig vis, kalder indstillingen Upload Oversættelser Upload XLIFF Oversættelser.

En XLIFF-fil med oversættelser kan uploades på flg. vis:

1. Gå til projektsiden
  2. Vælg et sprog
  3. Klik på knappen med Sky-ikonet
  4. Vælg Upload XLIFF Oversættelser

Avancerede importindstillinger

Som standard overspringes oversættelser matchende de oprindelige strenge samt oversættelser, identiske med de eksisterende under overførslen. Opsæt systemadfærden ved at afkrydse passende indstillinger i popup’en, der vises.