Tilpasset MT-app

Indhold kan oversættes vha. maskinoversættelsesmotorer i Crowdin. Hvis den motor, der behøves, ikke ses blandt de understøttede MT-motorer, kan en egen motor tilsluttes ved at oprette en app.

Oprettelse af en Tilpasset MT-app

Alle kan oprette apps, som udvider funktionaliteten af Crowdin. For detailed instructions, read articles Getting started with Crowdin apps and Creating an OAuth app.

Funktionaliteten af nogle apps er implementeret vha. webhook-begivenheder, andre vha. moduler. Moduler vil skulle implementeres til denne type app. Moduler er de funktionelle dele, som integrerer hver app med bestemte dele af Crowdin-UI’en og interagerer med den. Sørg for at bruge modulet “custom-mt” i app-manifestet.

Note: Make sure that your app using the same language codes as Crowdin supports. Hvis nogle sprog ikke matcher, så opsæt sprogassociering.

Anmodningseks.:

Anmodningsbrødtekst:

{"strings": ["Start", "Next"] }

Forespørgsel:

"target": "de"
  "source": "en"
  "jwtToken": "jwt token"

Svareks.:

{
  "data": {
    "translations": ["Start", "Nächste"]
}

Installation af en Tilpasset MT-app

Når appen er oprettet, kan den installeres i Crowdin via manifest.json, der findes under base_url. Gå til Kontoindstillinger > Crowdin-apps > klik Installér manuelt > indsæt manifestet.

Nu kan denne MT forbindes til projektet:

1. Åbn Ressourcer > Maskinoversættelse.
  2. Rul ned til sektionen Tilpasset MT > vælg den tilsluttede app fra rullemenuen.

Når den er forbundet, kan den bruge til at præoversætte indhold eller vise oversættelsesforslag i redigeringsværktøjet.