Managing Roles of Project Members

You can always change the role of each project member.

Projektroller

• Owner – a person who created a project. Project ownership can not be changed.
  • Admimistrator - har samme rettigheder som projektejer undtagen projektsletning
  • Proofreader – does not have access to project settings, can translate and approve strings. Also, proofreader can accept/discard join requests and promote to proofreader or block translators.
  • Oversætter - kan oversætte strenge og stemme for forslag
  • Blokeret - har ikke adgang til projektet

For at ændre en rolle:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Medlemmer
  2. Klik på Detaljer for den ønskede bruger på listen
  3. Afkryds en ny rolle i pop-up’en Oversætterinfo

Sprogtilladelser

For kun at give oversætteren adgang til visse specifikke sprog, så sørg for, at rollen Oversætter er afkrydset i pop-up’en Oversætterinfo. I panelet Sprogtilladelser kan du vælge en rolle til brugeren pr. sprog (P - Proofreader, T - Oversætter).