Managing Roles of Project Members

You can always change the role of each project member.

Projektroller

• Ejer - personen, der oprettede projektet. Projektejerskabet kan ikke ændres.
  • Admimistrator - har samme rettigheder som projektejer undtagen projektsletning
  • Korrekturlæser - ingen adgang til projektindstillinger, kan oversætte og godkende strenge. Korrekturlæser kan acceptere/afvise tilmeldingsanmodninger, forfremme til Korrekturlæser samt blokere oversættere.
  • Oversætter - kan oversætte strenge og stemme for forslag
  • Blokeret - har ikke adgang til projektet

For at ændre en rolle:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Medlemmer
  2. Klik på Detaljer for den ønskede bruger på listen
  3. Afkryds en ny rolle i pop-up’en Oversætterinfo

Sprogtilladelser

For kun at give oversætteren adgang til visse specifikke sprog, så sørg for, at rollen Oversætter er afkrydset i pop-up’en Oversætterinfo. I panelet Sprogtilladelser kan du vælge en rolle til brugeren pr. sprog (P - Proofreader, T - Oversætter).