Håndtering af Roller for Projektmedlemmer

Both the owner and manager can invite users and change their roles.

Projektroller

• Ejer – en person, der har oprettet et projekt. Projektejerskab kan ikke ændres.
  • Admimistrator - har samme rettigheder som projektejer undtagen projektsletning
  • Korrekturlæser – har ikke har adgang til projektindstillinger, kan oversætte samt godkende strenge.
  • Oversætter - kan oversætte strenge og stemme for forslag
  • Blokeret - har ikke adgang til projektet

For at ændre en rolle:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Medlemmer
  2. Klik på Detaljer for den ønskede bruger på listen
  3. Afkryds en ny rolle i pop-up’en Oversætterinfo

Sprogtilladelser

For kun at give oversætteren adgang til visse specifikke sprog, så sørg for, at rollen Oversætter er afkrydset i pop-up’en Oversætterinfo. I panelet Sprogtilladelser kan du vælge en rolle til brugeren pr. sprog (P - Proofreader, T - Oversætter).