Håndtering af Roller for Projektmedlemmer

Både ejer og administratorer kan invitere deltagere til projektet samt ændre melemmers roller.

Projektroller

• Ejer – en person, der har oprettet et projekt. Ejeren kan for projektet invitere deltagere og fjerne medlemmer, uploade kilde- og oversættelsesfiler, oprette integrationer mv.
    Bemærk: Projektejerskab kan ikke ændres.
  • Administrator – har lignende rettigheder som en projektejer, undtagen evnen til at styre nogle af ejerens ressourcer (f. eks. opsætning af MT-motorer, avancerede arbejdsgange osv.) og slette projekter.
  • Korrekturlæser – kan oversætte og godkende strenge. I modsætning til administratoren kan korrekturlæseren ikke tilgå projektindstillinger.
  • Oversætter – kan oversætte strenge og stemme på oversættelser tilføjet af andre medlemmer.
  • Blokeret – kan ikke tilgå projektet.

Ændring af medlemsrolle

Følg disse trin for ar ændre rollen for et projektmedlem:

1. Åbn projektet og gå til fanen Medlemmer.
  2. Klik på Detaljer på et medlem på listen.
  3. Vælg i den viste dialog en ny rolle.

Ændring af medlemsrolle

Sprogtilladelser

Når oversættere inviteres til projektet, vil de som standard kunne tilgå alle målsprog.

Følg disse trin for at opsætte mere specifik adgang til målsprog for oversættere:

1. Åbn projektet og gå til fanen Indstillinger.
  2. Vælg Modereret projekttilmelding i afsnittet Fortrolighed.
  3. Skift til fanen Medlemmer.
  4. Klik på Detaljer på et medlem på listen.
  5. Sørg for, at rollen Oversætter er valgt.
  6. I panelet Sprogtilladelser kan en rolle vælges for et medlem pr. sprog (P – Korrekturlæser, T – Oversætter, x – Begrænset adgang).

Opsætning af sprogtilladelser

Når Modereret projekttilmelding er valgt i Crowdin-projektfanen Indstillinger-, vil der kunnes opsættes særlig sprogadgang for aktuelle projektmedlemmer samt ved invitation af nye oversættere eller korrekturlæsere.

Sp&Sv

Sp: Jeg er projektejer. Kræves invitation af en administrator eller en korrekturlæser?

Sv: Den væsentligste forskel mellem administrator og korrekturlæser er flg.: Ud over at godkende oversættelser tilføjet af oversættere, kan administratorer også invitere deltagere til og fjerne medlemmer fra projektet, uploade kilde- og oversættelsesfiler hertil, oprette integrationer mv.

Ønskes et projektmedlem med adgang til de ovenfor nævnte funktioner, skal en person inviteres som projektadministrator. Planlægger man selv at håndtere projektet, vil det være nok at invitere en som korrekturlæser.