Google Play-integration

Integration med Google Play forbedrer processen ift. datalokalisering af din app. Når aktiveret, samles alle tekster fra butikssiden i én fil og tilføjes dit projekt i Crowdin. Når oversættelser er fuldførte, tager det et par klik at føje dem til din apps-side i butikken.

Tilslutning af Google Play med Crowdin

Åbn Projektindstillinger, fanenIntegrationer i Crowdin, og rul ned til Google Play-afsnittet. Angiv pakkenavnet og klik på Opsæt Integration.

Når dette er sket, vil du se tagget tilsluttet ved siden af Google Play-logoet (1). Du vil være i stand til at redigere pakkenavnet, hvis det er angivet forkert, samt slette integrationen, om nødvendigt (2).

Filen med den kildeteksten vil fremgå i Projektindstillinger, fanen Filer. Som standard er den navngivet googl_play.xml

Udgivelse af oversættelser

Når oversættelser i Crowdin er klar, klikkes på Forhåndsvis og Udgiv Oversættelser.

Tilgængelige oversættelser vil blive vist jf. de opsatte Eksportindstillinger. Gennemse dem for at tjekke, at alt ser rigtigt ud, og fravælg de sprog, du ikke ønsker at udgive. Klik på Næste for at fortsætte.

Vedhæft filen med dine tjenestekontoakkreditiver og klik på Udgiv oversættelser.

Upload-behandlingen af sprog til Google Play vil kunne ses i det næste vindue. Når upload er fuldført, aktiveres Luk-knappen. Klik på den.

Bemærk: Google Play begrænser antallet af gange, du dagligt kan udgive oversættelser for samme sprog.

Oprettelse af Tjenestekontoakkreditiver

Inden du kan udgive oversættelser, skal du åbne for adgang til din Google Play-udviklerkonsol. Dette giver dig mulighed for at udgive oversættelser direkte til dit Google Play-projekt fra Crowdin.

Bemærk: Af sikkerhedshensyn lagres filen med din tjenestekontoakkreditiver ikke, så du skal vedhæfte denne fil hver gang, du udgiver dine oversættelser til Google Play.

Følg disse trin for at oprette og tilføje dine tjenestekontoakkreditiver:

1. Knyt Google Play Udviklerkonsollen til Google Udvikler-projektet:

1. Åbn siden API-adgang i Udviklerkonsolindstillinger
    2. Vælg et eksisterende projekt eller opret et nyt og klik på Link

2. Genererér tjenestekontoakkreditiverne:

1. Åbn siden Tjenestekonti. Bliver bedt om det, så vælg et af de eksisterende projekter.

2. Klik på Opret tjenestekonto

3. Angiv tjenestekontonavnet
    4. Vælg Tjenestekontoaktør som din projektrolle
    5. Afkryds muligheden Levér en ny privat nøgle (JSON-nøgletype kræves)

6. Klik på Opret

På dette tidspunkt genereres din tjenestekontoakkreditivfil og downloades til din maskine.

3. Tildel adgang til din tjenestekonto:

1. Klik på Tildel adgang til den oprettede tjenestekonto på siden API-adgang

2. I det nyligt viste vindue tjekkes flg. tilladelser:

• Synlighed
      • Redigér butiksoversigt, priser og distribution
      • Håndtere produktions-APK'er

3. Klik på Tilføj bruger

Du kan nu benytte filen med din tjenestekontoakkreditiver til at offentliggøre dine oversættelser til Google Play fra Crowdin.