Google Play-integration

Crowdins-integration med Google Play forbedrer processen ift. din apps datalokalisering. Når aktiveret, samles alle tekster fra butikssiden i én fil og tilføjes dit projekt i Crowdin. Når oversættelser er fuldførte, tager det et par klik at føje dem til din apps-side i butikken.

Tilslutning af Google Play med Crowdin

Åbn fanen Projektindstillinger, Integrationer i Crowdin, rul ned til Google Play-sektionen. Angiv pakkenavnet og klik på Opsætning af Integration.

Når udført, vil du se tag’et tilsluttet ved siden af Google Play-logoet (1).
Du vil kunne redigere pakkenavnet, hvis det er forkert samt slette integrationen om nødvendigt (2).

Filen med kildeteksten vises i fanen Projektindstillinger, Filer. Den er som standard navngivet google_play.xml

Udgivelse af oversættelser

Når oversættelser i Crowdin er klar, klikkes på Forhåndsvis og Udgiv Oversættelser.

Gennemse oversættelserne for at tjekke, at alt ser ud som forventet. Afmarkér de sprog, du ikke vil udgive. Klik på Næste for at fortsætte.

Vedhæft filen med dine tjenestekontoakkreditiver og klik på Udgiv oversættelser.

Processen med sprog-upload til Google Play vil være synlig i det næste vindue.
Når upload er udført, vil knappen Luk være aktiv. Klik på den.

Bemærk: Google Play begrænser antallet af gange, du dagligt kan udgive oversættelser for samme sprog.

Oprettelse af Tjenestekontoakkreditiver

Inden du kan udgive oversættelser, skal du åbne adgang til din Google Play-udviklerkonsol. Dette giver mulighed for at udgive oversættelser til dit Google Play-projekt direkte fra Crowdin.

Bemærk: Af sikkerhedshensyn lagres filen med din tjenestekontoakkreditiver ikke, så du skal vedhæfte denne fil hver gang, du udgiver dine oversættelser til Google Play.

Følg disse trin for at oprette og tilføje dine tjenestekontoakkreditiver:

1. Knyt Google Play Udviklerkonsollen til Google Udvikler-projektet:

1. Åbn siden API-adgang i Udviklerkonsolindstillinger
    2. Vælg et eksisterende projekt eller opret et nyt og klik på Link

2. Genererér tjenestekontoakkreditiverne:

1. Åbn siden Tjenestekonti. Bliver du bedt herom, så vælg et af de eksisterende projekter.

2. Klik på Opret tjenestekonto

3. Angiv tjenestekontonavnet
    4. Vælg Tjenestekontoaktør som din projektrolle
    5. Afkryds muligheden Levér en ny privat nøgle (JSON-nøgletype kræves)

6. Klik på Opret

På dette tidspunkt genereres din tjenestekontoakkreditivfil og downloades til din maskine.

3. Tildel adgang til din tjenestekonto:

1. Klik på Tildel adgang til den oprettede tjenestekonto på siden API-adgang

2. I det nyligt viste vindue tjekkes flg. tilladelser:

• Synlighed
      • Redigér butiksoversigt, priser og distribution
      • Håndtere produktions-APK'er

3. Klik på Tilføj bruger

Du kan nu benytte filen med din tjenestekontoakkreditiver til at offentliggøre dine oversættelser til Google Play fra Crowdin.