Tillægsstøttetjenester

Along with services like Crowdin Customer Forum, Crowdin Documentation, Email Support, and Chat Support, Crowdin customers can also benefit from additional support services they can purchase in addition to the primary subscription plan. Below you can see the available additional support services.

Bemærk: Yderligere supporttjenester er ikke tilgængelige i det gratis abonnementet.

On-demand tutorials og Onboarding-sessioner

• Kundeteamuddannelse
  • Onboarding-sessioner efter abonnementskøb

Tekniske opkald og fejlfinding

• Integrationsopsætning
  • Effektivisering af lokaliseringsarbejdsgangen
  • Teknisk fejlfinding
  • Crowdin-ingeniører kan om nødvendigt inddrages

Dedikerede kontostyring

Dedikeret kontostyring omfatter alle fordele fra Premium Support plus flg.:

• Tildelt personlig kontoadministrator – Personlig kontoadministrator besvarer teame-mails med høj prioritet. Teamet forsynes med et dedikeret link til et opkald med en ansvarlig.
  • Ubegrænset supportopkald – Der kan bestilles et ubegrænset antal on-demand tutorials, onboarding-sessioner, tekniske opkald og fejlfindingssessioner.
  • Styr på vigtige funktionsudgivelser – Den personlig kontoansvarlige holder styr på og informere om nyligt udgivne funktioner af vigtighed for teamet.
  • Styr på abonnement – Den personlig kontoansvarlige holder styr på og informerer teamet om abonnementsrelaterede spørgsmål.

Available for the following subscription plans: Pro, Team, Team+, and Business.

Pris: $500/måned

Kundeudvikling

Kundeudvikling omfatter flg. tjenester:

• Developing custom processors and apps
  • Tilpasset variabelopsætning
  • API-relaterede anmodninger
  • Funktionalitetsudvidelse vha. Crowdin-apps udvikling mv.

Available for the following subscription plans: Pro, Team, Team+, and Business.

Pris: Forhandles afhængigt af anmodningkompleksitet.

Se også