JIRA-integration

Crowdins integration med Atlassian Jira giver mulighed for at holde styr på problematikker relateret til kildestrenge og oversættelser indrapporteret af brugerne, som arbejder med projektoversættelsen.

Når integrationen er oprat, vises 4 nye problematikker på dit Jira-betjeningspanel. Hver af disse vil håndtere en individuel problematiktype, der kan indrapporteres i Redigeringsværktøjet. Problematikindrapporteringstyperne er flg.:

• Generelle indrapporterede problematikker
  • Problematikker vedr. manglende kontekster
  • Indrapporterede oversættelsesproblematikker
  • Indrapporterede kildestrengsproblematikker

Hver problematik, der indrapporteres i Crowdin, vil automatisk blive en underopgave til et af de ovennævnte problematikker baseret på dets type.

Bemærk: Integrationen deaktiverer e-mailnotificeringer fra Crowdin vedr. problematiktyper, som er synkroniseret.

Lukker du en af problematikkerne i Jira, oprettes en ny, så snart et nyt problem indrapporteres i Crowdin.

Crowdin-problematikker vist i Jira

Tilslutning af Jira med Crowdin

1. Åbn først Projektindstillinger, fanen Integrationer i Crowdin. Rul ned til afsnittet Jira Software.
  2. Angiv Basis-URL’en til dit Jira-projekt og klik på Opsæt Integration. Crowdin-integrationsfane
  3. Opsæt et Applkations-link i Jira.
    Bemærk: Kun projektadministratorer kan opsætte Applikations-links.
    1. Returnér til Crowdin og klik på Næste i dialogen Give adgang til dit Jira-projekt. Give adgang til din JIRA-projektdialog
  4. Angiv projektnøglen, og vælg, hvilke typer af Crowdin-problematikkerl, som skal synkroniseres med dit Jira-projekt. Håndtér derefter flg. Jira-problematikindstillinger for dem, som er valgt:
    • Type
    • Prioritet
    • Opgavemodtager
    • Etiketter (valgfrit)
    • Status - når problematikstatussen i Jira er den, du vælger her, vil en problematik i Crowdin blive løst automatisk
  5. Klik på Gem. Gem Jira-problematikindstillinger

Synkronisering af problematikker

Når du har opsat integrationen, vil du kunne synkronisere problematikker. En kort besked vises med info om, hvor mange problematikker, som endnu ikke er synkroniseret. For at synkronisere dem, så klik på Synk Problematikker.

Synk problematikker

Indstillingshåndtering

For at ændre integrationsindstillingerne, så klik på Indstillinger og effektuér ændringerne. Nye indstillinger gælder kun for de nyligt synkroniserede problematikker. Alle titdligere synkroniseret problematikker forbliver uændrede.

Bemærk: Ændrer du projektnøglen, vil allerede synkroniserede problematikker forblive underopgaver i Jira, og vil ikke blive løst automatisk i Crowdin.

Indstillingshåndtering

Sletning af Integrationen

For at slette integrationen, så klik på Slet Integration.

Bemærk: Alle synkroniserede problematikker vil forblive underopgaver i Jira. De bliver ikke løst i Crowdin automatisk.

Slet integration

1. Log ind på JIRA med Jira Administrator-rettigheder.
  2. Gå til Jira-indstillingerProdukterApplikations-links.
  3. Angiv URL’en til domænenavnet du benytter i Crowdin, og klik derefter på Opret nyt link. Jira-håndtering
  4. Udfyld de obligatoriske felter for at færdiggøre linkopsætningen:
    • Programnavn: Crowdin Integration
    • Applikationstype: Generisk Applikation
    • Afkryds feltet Opret indgående link

Klik på Fortsæt Opret et link

• Forbrugernøgle: Crowdin
    • Forbrugernavn: Crowdin
    • Offentlig nøgle: <PUBLIC KEY> fra Crowdin Link applikationer

Klik på Fortsæt for at færdiggøre Applikations-link opsætningen.