Skitse plug-in

Dette plugin gør det nemt at forbinde dine Sketch- og Crowdin-projekter. Lokalisér UI’et og gennemgå designs på forskellige sprog, inden programmeringen begynder. Send modeller til oversættelse til Crowdin med ét klik, og upload oversættelser tilbage i dit designværktøj. Synkronisér til enhver tid tekster. Forhåndsvis og tilpas den oversatte kopi direkte i Sketch.

Installation af Crowdin til Sketch-plugin

Du kan download den seneste version fra vores GitHub-repositorie.

1. Download installationsfilen.
  2. Udpak den.
  3. Dobbeltklik på sketch-crowdin.sketchplugin-filen for automatisk installation.

Crowdin til Sketch-plugin’et kan også installeres med Sketch Runner.

Forbinde Sketch med din Crowdin-konto

Før du kan begynde at sende oversættelser til Crowdin og uploade dem retur til Sketch, så følg disse trin:

1. Vælg Plugins > Crowdin > oprette Forbinde til Crowdin.
  2. Angiv dit Personlige Adgangs Token. For at generere et ny token i Crowdin, så gå til dine Kontoindstillinger, fanen APIog SSO, Personlige Adgang Tokens og klik på Nyt Token.
  3. Vælg projektet, hvortil du vil uploade kildetekster.

Du kan sende tekster til oversættelse fra forskellige Sketch-filer/-projekter til de samme, eller til forskellige, projekter i Crowdin. For at ændre Crowdin projektet, du vil forbinde med Skitse-filen med, vælg Plugins > Crowdin > Forbinde til Crowdin og vælg det ønskede projekt i Crowdin fra rullemunulisten.

Sende Designs til Oversættelse i Crowdin

Du kan enten sende tekster fra en valgt side eller tegnebræt til oversættelse.

Hvis du sender tekster fra en Sketch-side med et par tegnebrætter på den, oprette en separat mappe i dit Crowdin-projekt. Denne mappe vil indeholde HTML-filer for hvert tegnebræt, den valgte Sketch-side indeholder.

Mappen og filnavnene vil indeholde specifikke ID’er fra Sketch, men de vil ikke være synlige for dine oversættere og korrekturlæsere. De vil kun se titlerne på siden og tegbebrætter, som de er navngivet i dit Sketch-projekt.

For at sende tekster til oversættelse:

1. Åbn den relevante Sketch-fil.
  2. Vælg enten en side eller et separat tegnebræt du ønsker at lokalisere.
  3. Vælg Plugins > Crowdin > Send tekster fra udvalgt side eller Send tekster fra udvalgt tegnebræt.

Når filerne er uploadet til projektet, kan du invitere bidragsydere til at oversætte og korrekturlæse teksterne. Lær om oversættelsestilgange du kan bentyte i Crowdin.

Trække Oversættelser Retur til Sketch

Du kan, når som helst du ønsker a teste den oversatte kopi i Sketch, synkronisere tekster mellem Sketch- og Crowdin-projekterne.

For at føre dette, så følg disse trin:

1. Åbn den ønskede Sketch-fil indeholdende tekster, som du tidligere har sendt til oversættelse.
  2. Vælg enten en side eller et separat tegnebræt du ønsker at gennemgå og tilpasse.
  3. Vælg Plugins > Crowdin > Hent oversætter af udvalgt side eller Hent oversættelser af udvalgt tegnebræt.
  4. Vælg målsproget, du ønsker at uploade oversættelser til, og klik på OK.