Invitation af projektdeltagere

Man kan invitere medlemmer til et projekt via fanen Medlemmer. Når nye personer inviteres, kan de tildeles flg. roller: Administrator, Korrekturlæser og Oversætter.

Læs mere om Projektroller.

Hvis Deltagelse i modereret projekt er valgt i Crowdin-projektets fane Indstillinger-, kan der inviteres oversættere eller korrekturlæsere, som kan tildeles adgang til bestemte målsprog.

Læs mere om Avanceret projektopsætning.

Der er tre hovedmetoder til at involvere folk i projektet. Klik på Invitér for at invitere bidragsydere til projektet. Vælg i den viste dialog en rolle og et målsprog (tilgængelig, når Tilmelding til modereret projekt er valgt).

Følg disse trin for at invitere deltagere til projektet via et delbart link:

1. Åbn projektet og gå til fanen Medlemmer.
  2. Klik på Invitér.
  3. Kopiér delbart link.
  4. Del dette link med den person, der skal inviteres.

E-mailinvitation

Følg disse trin for at invitere personer til projektet via e-mail eller Crowdin-brugernavn:

1. Åbn projektet og gå til fanen Medlemmer.
  2. Klik på Invitér.
  3. Klik på Del via e-mail eller sociale medier.
  4. Angiv e-mails eller Crowdin-brugernavne for de personer, som skal inviteres.
  5. (Valgfrit) Tilpas en besked, der vil blive modtaget af de personer, du inviterer.
  6. Klik på Invitér.

Sociale medier-invitation

Følg disse trin for at invitere deltagere til projektet via sociale medier:

1. Åbn projektet og gå til fanen Medlemmer.
  2. Klik på Invitér.
  3. Klik på Del via e-mail eller sociale medier.
  4. Skift til fanen Sociale medier-invitation.
  5. (Valgfrit) Tilpas en besked vist på ens sociale medienetværk.
  6. Del invitationen via det foretrukne sociale medie ved at klikke på den respektive knap.

Der kan også samarbejdes med professionelle oversættelsesbureauer, som er integreret med Crowdin. For at bestille professionelle oversætte, klik på Leverandørmarkedsplads i dialogen Invitér folk eller åbn Ressourcer, og vælg Leverandører.