Invitation af projektdeltagere

Du kan håndtere projektetmedlemmer fra fanen Medlemmer på siden Projektindstillinger. Projektadministratorer, oversættere og korrekturlæsere kan udgøre en del af dit team.

• Administratorer har samme rettigheder som projektejeren, undtagen mht. at slette et projekt.
  • Oversættere kan enten tilføje oversættelser eller stemme på eksisterende, som er udført af andre oversættere.
  • Korrekturlæsere godkender oversættelser, men de kan også selv oversætte.

Er indstillingen Begrænset adgang til sprogene er aktiv, kan du invitere oversættere eller korrekturlæsere til de specifikke sprog. Se Avanceret Projektopsætning for yderligere information.

Der er tre hovedmetoder til inddragelse af personer i projektet med knappen Invitér Personer. I hvert enkelt tilfælde vælges en rolle og et sprog (begrænset sprogadgangspolitik).

1. Kopiér genereret link
  2. Del kopieret link med dit team

E-mail Invitation

1. Klik på Del via e-mail eller sociale medier
  2. Angiv dit teams e-mails eller Crowdin-loginnavne
  3. Tilpas den besked, som dit team vil modtage
  4. Klik på Invitér

Sociale Medier Invitation

1. Klik på Del via e-mail eller sociale medier
  2. Åbn fanen Social Medier Invitation
  3. Tilpas den besked, som dit team vil modtage
  4. Vælg det foretrukne sociale medienetværk

Der kan desuden samarbejdes med professionelle oversættelsesbureauer. For at gøre dette, så klik på knappen Leverandørmarkedsplads, eller gå til fanen Leverandører.