Håndtér rettigheder

I Crowdin kan administratorer tildeles projekter eller lokaliseringsressourcer (f.eks. TM’er, Ordlister).

Tilføjelse af administratorer til et projekt

Der er to måder, hvorpå en administrator kan føjes til et Crowdin-projekt. Administratorer kan inviteres via projektfanen Medlemmer eller tilføjes via Ressourcer > Administratorer.

Læs mere om Invitation af deltagere til et projekt.

Følg disse trin for at føje en ny administrator til projekter via Ressourcer:

1. Åbn Ressourcer og klik på Administratorer.
  2. Klik på Tilføj Administrator.
  3. Angiv i den viste dialog administratorens e-mail/brugernavn.
  4. (Valgfrit) Angiv en besked til de inviterede personer.
  5. I fanen Projekter vælges de projekter, som skal tildeles administratoren.
  6. Klik på Tilføj.

Tilføjelse af administratorer til TM’er og Ordlister

Følg disse trin for at føje en ny administrator til TM’er og Ordlister:

1. Åbn Ressourcer og klik på Administratorer.
  2. Klik på Tilføj Administrator.
  3. Angiv i den viste dialog administratorens e-mail/brugernavn.
  4. (Valgfrit) Angiv en besked til de inviterede personer.
  5. På fanerne TM og Ordlister vælges lokaliseringsressourcerne, som skal føjes til administratoren.
  6. Klik på Tilføj.

Redigering af administratortilladelser

Følg disse trin for at redigere administratortilladelser:

1. Åbn Ressourcer og klik på Administratorer.
  2. Dobbeltklik på en administrator på listen.
  3. Redigér i den viste dialog administratorens tilladelser som ønsket.
  4. Klik på Gem.

Ønsker en administrator helt fjernet, inkl. vedkommendes adgang til projekter, TM’er eller Ordlister, så vælg administratoren i Resources > Administratorer og klik på Fjern.

Avanceret håndteringsfunktion

En administrator kan tillades at oprette projekter på vegne af en Crowdin-konto. Denne person tildeles automatisk administratorrollen for alle nyoprettede projekter.

Bemærk: Sørg for at tjekke på siden Prisfastsættelse, om en abonnementstype tillader administratorbrug.

For at aktivere funktionen, så vælg den respektive indstilling i dialogen Invitér Administrator, når en ny administrator tilføjes eller i dialogen Redigér tilladelser for eksisterende: