Crowdin-ordtæller

Nedenfor er de regler, efter hvilke Crowdins ordtælling sker:

• Et ord udgøres af en kombination af bogstaver, tegnsætningstegn og/eller specialtegn (f.eks. @ # $ % ^ & * – _ ` ‘ “) efterfulgt af et mellemrum
  • En punktums- eller specialtegnssekvens tælles ikke som et ord
  • HTML-tags betragtes som separate ord i de fleste af formaterne, undtagen HTML-baserede filformater (html, haml, markdown, xml) og DOCX-baserede filformater (docx, odt, pptx, idml)
  • URL’er (f.eks. https://crowdin.com) og e-mails (f.eks. support@crowdin.com) betragtes som 1 ord
  • Hieroglyfer på kinesisk, japansk og andre hieroglyphiske sprog tælles som 1 ord/hieroglyph. F.eks. tælles “ラ イ フ · イ ン · ト ウ キ ョ ウ.” som 10 ord

Andre eksempler på, hvordan ord tælles:

Streng Ord
Nummer er -123,45 3
<a href=”{0}” target=”_parent”>her</a> 1/7 (hvis et ikke-HTML filformat benyttes)
{0} – {1} ved {2} 4
to-i-en 1
2-i-en 1
to-i-1 1
%file_type% 1
hallo?verden 1
hallo ? verden 2
© %company% 1
Mandag d. 8. august 2011 4
https://ka-graphie.example.com/6d8b.png 1
Lad os se 2
Lad os se 3 (en anden apostroftype benyttes)