Liste over delprocessorer

Senest revideret 26. april 2022

Crowdin giver stor gennemsigtighed ift., hvordan vi benytter dine data, hvordan vi indsamler dine data, og med hvem vi deler dine data. Til dette formål tilbyder vi denne side, der beskriver vores underbehandlere, hvordan vi benytter cookies, og hvor og hvordan vi udfører sporinger på Crowdin.

Crowdin Underbehandlere

Når vi deler dine oplysninger med tredjeparts underbehandlere, såsom vores leverandører og tjenesteudbydere, forbliver vi ansvarlige for dem. Vi arbejder meget hårdt for at bevare din tillid, når vi bringer nye leverandører, og vi kræver, at alle leverandører skal indgå i databeskyttelsesaftaler med os, der begrænser deres behandling af brugernes personlige oplysninger.

Underbehandler Formål og beskrivelse Placering af behandling
Amazon Web Services Hosting-tjenester, fillagrings- og sikkerhedskopieringstjenester USA
FastSpring Abonnementbetalingskort betalingsbehandler USA
Google Workspace Intern virksomhedsinfrastruktur USA
Google Analytics Webstedsanalyse og -ydeevne USA
Google Cloud Skærmfotobehandling USA
HubSpot Kunderelationshåndtering USA
Apollo Slagsunnderretningssoftware USA
AirCall Call center software France
Help Scout Kundesupportbilletteringssystem USA
Amazon QuickSight Business Intelligence-software USA
Xero Virksomhedsfaktureringssystem New Zealand, USA, Australien
MailClark Fælles kommunikationsværktøj til Slack og kommunikation på sociale medier France
Atlassian Inc. - Jira Proprietært problemsporingsprodukt udviklet af Atlassian USA
Slack Technologies, Inc. Kommunikationssoftware USA
Whereby Videokommunikationstjenester Norge
Crowdin LLC Leverer en del af produkttjenesterne til Crowdin Ukraine
Convertio OCR (Optical Character Recognition) og konversion af skannede PDF-filer Cypern
Sentry App-monitorering og fejlhåndtering USA

Underbehandleropdateringer

Før engagementer med underbehandlere, tager Crowdin ansvarlige skridt for at evaluere deres privatdata-, sikkerheds- og fortrolighedspraksis og indgår en aftale med dem, der implementerer deres forpligtelser.

Når Crowdin tager en ny leverandør eller anden underbehandler ind, der håndterer vores brugers personlige oplysninger, eller fjerner en underbehandler, eller vi ændrer på, hvordan vi benytter en underbehandler, opdaterer vi denne side. Er der spørgsmål eller bekymringer over en ny underbehandler, hjælper vi gerne. Ønsker man at blive underrettet, når vi tilføjer en ny underbehandler, så kontakt os for at blive føjet til e-mail listen. Kontakt os via privacy@crowdin.com