Liste over delprocessorer

Senest revideret 20. marts 2019, gældende fra 25. maj 2018

Crowdin giver stor gennemsigtighed ift., hvordan vi benytter dine data, hvordan vi indsamler dine data, og med hvem vi deler dine data. Til dette formål tilbyder vi denne side, der beskriver vores underbehandlere, hvordan vi benytter cookies, og hvor og hvordan vi udfører sporinger på Crowdin.

Crowdin Underbehandlere

Når vi deler dine oplysninger med tredjeparts underbehandlere, såsom vores leverandører og tjenesteudbydere, forbliver vi ansvarlige for dem. Vi arbejder meget hårdt for at bevare din tillid, når vi bringer nye leverandører, og vi kræver, at alle leverandører skal indgå i databeskyttelsesaftaler med os, der begrænser deres behandling af brugernes personlige oplysninger.

Underbehandler Formål og beskrivelse Placering af behandling
Amazon Web Services Hosting-tjenester, fillagrings- og sikkerhedskopieringstjenester Tyskland, USA
FastSpring Abonnementbetalingskort betalingsbehandler USA
DocHub Kontraktsignaturbehandler USA
Google Apps Intern virksomhedsinfrastruktur USA
Google Analytics Webstedsanalyse og -ydeevne USA
Google Cloud Skærmfotobehandling USA
MailChimp Kundebilletterings posttjenesterudbyder USA
HubSpot Kunderelationshåndtering USA
Help Scout Kundesupportbilletteringssystem USA
Amazon QuickSight Business Intelligence-software USA
Zoho Invoice Virksomhedsfaktureringssystem USA
MailClark Fælles kommunikationsværktøj til Slack og socialmediekommunikationer Frankrig
Atlassian Inc. - Jira Proprietært problemsporingsprodukt udviklet af Atlassian USA
Slack Technologies, Inc. Kommunikationssoftware USA
Appear Videokommunikationstjenester Norge
Crowdin LLC Leverer en del af produkttjenesterne til Crowdin Ukraine

Underbehandleropdateringer

Før engagementer med evt. underbehandlere, tager vi ansvarlige skridt for at evaluere deres privatlivs-, sikkerheds- og fortrolighedspraksis og indgår en aftale med dem, der implementerer deres forpligtelser.

Når vi tager en ny leverandør eller anden underbehandler ind, der håndterer vores brugers personlige oplysninger, eller fjerner en underbehandler, eller vi ændrer på, hvordan vi benytter en underbehandler, opdaterer vi denne side. Har du spørgsmål eller bekymringer over en ny underbehandler, hjælper vi gerne. Hvis du gerne vil blive underrettet, når vi tilføjer en ny underbehandler, så kontakt os, og vi føjer dig til e-mail listen. Kontakt os på privacy@crowdin.com