Bestilling af professionel oversættelse

Crowdin samarbejder med flere professionelle oversættelsesbureauer. Alle oversætterne er certificerede lingvister med modersmål, og de er trænet mhp. at arbejde i Crowdin.

Visse af dem, såsom Gengo og Translated, integreres med Crowdin via API’er, så processen med bestillingaf oversættelserne bliver fuldt automatiseret. Når du vælger at købe oversættelse fra dem, videresender Crowdin dine uoversatte data direkte til bereauet, og efter at oversættelsen er færdiggjort, uploades den direkte til projektet. I sidste ende er det eneste, du skal gøre, at downloade de færdige oversættelser fra projektet.

Ved at vælge en anden leverandør fra listen, kontakter du en rigtig person, der er tildelt et projekt som projektadministrator. Vedkommende håndterer processen for dig: Involverer oversætterne, vedligeholder kvaliteten, overvåger fremskridtene og opfylder deadlines.

Professionel oversættelse er en betalt tjeneste, hvor den omtrentlige pris for dit projekt beregnes eller forhandles ifm. købsprocessen.

Automatiseret Oversættelsesbestilling

Du kan bestille oversættelsen fra Gengo og Translated med ganske få klik:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Leverandører
  2. Vælg leverandør (har en tandhjulsetiket)
  3. Klik på Påbegynd eller Tjek Forløb
  4. Vælg målsprogene
  5. Vælg filer til oversættelse (kun uoversatte strenge sendes til leverandøren)
  6. Vælg ekspertisetype eller oversættelseskvalitetsniveau (afhængigt af leverandøren). Prisen estimeres automatisk i sektionen Bestillingsoplysninger.
  7. Klik på Bestil eller Betal nu (afhængigt af leverandærren)

Gengo kræver udfyldelse af API-nøglen, som du kan få på din Gengo-konto. Tilmeld dig Gengo, hvis du er ny kunde, eller log blot ind, hvis du allerede har en konto.

For at bestille oversættelsen fra Translated, skal du klikke på knappen Betal nu for at navigere til PayPal-købssiden, hvorfra bestillingen kan færdiggøres.

Status for din bestilling kan altid tjekkes via Crowdin. Den kan være flg.:

• Afventer - indstilles til de valgte sprog umiddelbart efter, at brugeren klikker på knappen Bestil. Hvis denne status er aktiv længere end 10 minutter, kan de mulige løsninger tilbydes:
    • Klik på knappen Bestil igen, log ind eller registrér en leverandørkontoen eller sørg for, at din PayPal er tilgængelig for betalingen
    • Genopfyld din saldo for at fuldføre bestillingen
  • I gang - kildefilerne er videregivet til leverandøren Du modtager notificering, så snart oversættelsen er fuldført.
  • Fuldført - oversættelserne er færdige Det er muligt at se dem i Redigeringsværktøjet i Crowdin. Disse oversættelser vil blive inkluderet i de eksporterede filer.

Bestillingaf oversættelser med en dedikeret Administrator

Den dedikerede administrator vil håndtere oversættelsesprocessen for dig (involvere oversættere, overholde deadlines og vedligeholde kvalitet). For at begynde at arbejde med en leverandør:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Leverandører
  2. Vælg leverandøren
  3. Klik på Få Tilbud
  4. Vælg målsprogene
  5. Viser alle de muligheder, du er interesseret i at få: Kildetekstgennemgang, sprogaftestning, lokaliseringsbistandsbehov mv. i feltet Forespørgselsforslag
  6. Vælg typen af projektadgang til leverandøren
  7. Klik på Send Forespørgsel

Du modtager svar på forespørgselen som en privat besked i Crowdin.