Bestilling af professionel oversættelse

Crowdin samarbejder med flere professionelle oversættelsesbureauer. Alle oversætterne er certificerede modersmålslingvister, som er trænet til at arbejde hos Crowdin.

Visse af dem, såsom Gengo og Translated, integreres med Crowdin via API’er, så processen med bestillingaf oversættelserne bliver fuldt automatiseret. Når du vælger at købe oversættelse fra dem, videresender Crowdin dine uoversatte data direkte til bereauet, og efter at oversættelsen er færdiggjort, uploades den direkte til projektet. I sidste ende er det eneste, du skal gøre, at downloade de færdige oversættelser fra projektet.

Ved at vælge en anden leverandør fra listen, kontakter du en rigtig person, der er tildelt et projekt som projektadministrator. Vedkommende håndterer processen for dig: Involverer oversætterne, vedligeholder kvaliteten, overvåger fremskridtene og opfylder deadlines.

Professionel oversættelse er en betalt tjeneste, hvor den omtrentlige pris for dit projekt beregnes eller forhandles ifm. købsprocessen.

Automatiseret Oversættelsesbestilling

Du kan bestille oversættelsen fra Gengo og Translated med nogle få klik. Til at gøre dette:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Leverandører
  2. Vælg leverandør (har en tandhjulsetiket)
  3. Klik på Påbegynd eller Tjek Forløb
  4. Vælg målsprogene
  5. Vælg filer til oversættelse (kun uoversatte strenge sendes til leverandøren)
  6. Vælg ekspertisetype eller oversættelseskvalitetsniveau (afhængigt af leverandør). Prisen estimeres automatisk i afsnittet Bestillingsoplysninger.
  7. Klik på Bestil eller Betal nu (afhængigt af leverandærren)

Gengo kræver udfyldelse API-nøglen, som du kan få fat på i din Gengo-konto. Tilmeld dig Gengo, hvis du er ny kunde, eller log blot ind, såfremt du allerede har en konto.

For at bestille oversættelsen fra Translated, skal du klikke på knappen Betal nu for at navigere til PayPal-købssiden, hvorfra bestillingen kan færdiggøres.

Din bestillingsstatus kan altid ses via Crowdin. Den kan udgør flg.:

• Afventer – indstilles umiddelbart for de valgte sprog til højre, når brugeren klikker på Bestil-knappen. Er denne status er aktiv i flere end 10 minutter, kan flg. løsninger tilbydes:
    • Klik på knappen Bestil igen, log ind eller registrér en leverandørkontoen eller sørg for, at din PayPal er tilgængelig for betalingen
    • Genopfyld din saldo for at fuldføre bestillingen
  • I gang – kildefilerne er blevet overført til leverandøren. Du vil modtage en notifikation, så snart oversættelsen er færdiggjort.
  • Færdig – oversættelsen er udført. Det er muligt at se dem i Redigeringsværktøjet i Crowdin. Disse oversættelser vil blive inkluderet i de eksporterede filer.

Bestillingaf oversættelser med en dedikeret Administrator

Den dedikerede projektadministrator vil håndtere oversættelsesprocessen for dig (involvere oversættere, overholde deadlines og vedligeholde kvalitet). At begynde at arbejde med en leverandør:

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Leverandører
  2. Vælg leverandøren
  3. Klik på Få Tilbud
  4. Vælg målsprogene
  5. Angiv alle de muligheder, du har til hensigt at få: Kildetekstrevision, sproglig testning, behov for lokaliseringsbistand mv. i feltet Anmodning om forslag
  6. Vælg typen af projektadgang til leverandøren
  7. Klik på Send Forespørgsel

Du modtager svar på forespørgselen som en privat besked i Crowdin.