Opsætning af Maskinoversættelsesmotorer

De med crowdin integrerede maskinoversættelsesmotorer giver oversættelsesforslag fra automatiske oversættelsestjenester såsom Google Translator, Microsoft Translate, Yandex Translate m.fl. Forslag fra maskinmotorer vises i redigeringsværktøjet i oversætterens forslagsfelt. Du kan også udføre præ-oversættelse vha. maskinoversættelsesmotorer.

Maskinoversættelsesforslag i redigeringsværktøjet

Maskinoversættelser er som standard aktiveret for hvert projekt, men det er nødvendigt at opsætte oversættelsesmotorerne, inden projektmedlemmerne vil kunne benytte dem. Vil du deaktivere denne indstilling til specifikke projekter, så ryd Vis maskinoversættelsesforslag i projekternes indstillinger.

Følg disse trin for at opsætte maskinoversættelsesmotorerne:

1. Gå til Ressourcer i menubjælken.
  2. Vælg Maskinoversættelse.
  3. Udfyld akkreditiverne for den foretrukne oversættelsesmotor.
  4. Klik på Opdatér.

Opsætning af Maskinoversættelsesmotorer

Microsoft Translator

Gå til Windows Azure for at få tilgå din Microsoft Translator API-abonnementsnøgle. Oversættertekst-API’en tilbyder et gratis niveau med 2.000.000 oversatte tegn.

Sådan registreres Microsoft Translator tekst-API.

Yandex.Translate

Benyt din Yandex APIs konsol for at få din Yandex.Translate API-nøgle. Oversættelsesprojekter, som ikke overstiger 10.000.000 tegn/måned (og ikke flere end 1.000.000/24 timer). Du kan gratis benytte Yandex.Translate API’en.

DeepL Translator

DeepL-API’en er tilgængelig via DeepL Pro-abonnement. Gå til DeepL Pro-kontosiden for at få den unikke Godkendelsesnøgle.

Watson (IBM) Translator

Watson (IBM) Translator tilbyder 1.000.000 gratis tegn pr. måned samt div. betalte abonnementstyper ved større behov. Gå til Watson (IBM) Services-konsollen for at få din Watson Translator API-nøgle.

Amazon Translate

Den gratis version er tilgængelig i 12 måneder, herefter betales efter antal oversatte tegn. Gå til Amazon Console for at få din Amazon Translate API-nøgle og hemmelige nøgle.

Google Translate

Google Translate API-nøgle

1. Opret eller vælg et projekt.
    Åbn din Google API-konsolside. Vælg et eksisterende projekt, hvis du har ét.
    Select project
    For at oprette et nyt projekt, klik Opret projekt, angiv et projektnavn og klik Opret.
    Opret nyt projekt
  2. Aktivér fakturering for dit projekt.
    Klik på et tegn Produkter og tjenester og vælg Fakturering. Library
    Billing Vælg eller tilføj din faktureringskonto. Klik dernæst Benyt konto.
    Set the billing account
  3. Aktivér oversættelses-API’en. Gå til API-håndtering og vælg Betjeningspanel. Klik dernæst Aktivér API.
    Enable API
    Klik Oversættelses-API. Translation API
    Klik Aktivér. Aktivér Google Cloud Translation API
  4. Opsæt dine API-akkreditiver.
    Gå til API-håbdtering og vælg Akkreditiver.
    Klik dernæst Opret akkreditiver og vælg API-nøgle.
    Create API key credentials Kopiér nøglen og klik Luk.
    API key created