Opsætning af Maskinoversættelsesmotorer

De med crowdin integrerede maskinoversættelsesmotorer giver oversættelsesforslag fra automatiske oversættelsestjenester såsom Google Translator, Microsoft Translate, Yandex Translate m.fl. Forslag fra maskinmotorer vises i redigeringsværktøjet i oversætterens forslagsfelt. Du kan også udføre præ-oversættelse vha. maskinoversættelsesmotorer.

Maskinoversættelsesforslag i redigeringsværktøjet

Maskinoversættelser er som standard aktiveret for hvert projekt, men det er nødvendigt at opsætte oversættelsesmotorerne, inden projektmedlemmerne vil kunne benytte dem. Vil du deaktivere denne indstilling til specifikke projekter, så ryd Vis maskinoversættelsesforslag i projekternes indstillinger.

Følg disse trin for at opsætte maskinoversættelsesmotorerne:

1. Gå til Ressourcer i menubjælken.
  2. Vælg Maskinoversættelse.
  3. Udfyld akkreditiverne for den foretrukne oversættelsesmotor.
  4. Klik på Opdatér.

Opsætning af Maskinoversættelsesmotorer

Microsoft Translator

Gå til Windows Azure for at få tilgå din Microsoft Translator API-abonnementsnøgle. Oversættertekst-API’en tilbyder et gratis niveau med 2.000.000 oversatte tegn.

Sådan registreres Microsoft Translator tekst-API.

Yandex.Translate

Benyt din Yandex APIs konsol for at få din Yandex.Translate API-nøgle. Oversættelsesprojekter, som ikke overstiger 10.000.000 tegn/måned (og ikke flere end 1.000.000/24 timer). Du kan gratis benytte Yandex.Translate API’en.

DeepL Translator

DeepL-API’en er tilgængelig via DeepL Pro-abonnement. Gå til DeepL Pro-kontosiden for at få den unikke Godkendelsesnøgle.

Watson (IBM) Translator

Watson (IBM) Translator tilbyder 1.000.000 gratis tegn pr. måned samt div. betalte abonnementstyper ved større behov. Gå til Watson (IBM) Services-konsollen for at få din Watson Translator API-nøgle.

Amazon Translate

Den gratis version af Amazon Translate er tilgængelig i 12 måneder, herefter betales efter antal oversatte tegn.

For at få den for integrationen nødvendng API-nøgle og Hemmelig nøgle, så følg disse trin: 1. Gå til Amazon-konsol. Log ind, hvis du har en konto, eller opret en ny AWS-konto ved at følge opsætningstrinene. Amazon Console 1. Når du er logget ind, klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælg Mine Akkreditiver. I afsnittet med adgangsnøgler, klik på Opret Ny Adgangsnøgle.
Har du ikke adgang til denne sektion, kan du bede Amazon AWS-profiladministratoren om at oprette en IAM-bruger til dig. Generering af API-akkreditiver

1. Kopiér Adgangsnøgle-ID og Hemmelig Adgangsnøgle og klik på Luk.
Bemærk: Den Hemmelig Adgangsnøgle vises kun én gang.

Google Translate

For at benytte Google Translate kærves en Google Cloud-konto med en aktiv faktureringsprofil. Cloud Oversættelse afregnes månedligt baseret på brug. Få mere at vide

For at få den for integrationen nødvendng API-nøgle, så følg disse trin: 1. Gå til Google Cloud-konsollen. Log ind på en eksisterende Google Cloud-konto, eller opret en ny. 1. Vælg et eksisterende projekt eller tilføje projekt vha. knappen Nyt Projekt. Google Cloud Projects 1. Gå til API og Tjenester > Bibliotek og søg efter Cloud Oversættelses-API. Google Cloud library 1. Klik på Aktivér. Enable Cloud Translate API 1. Gå til API og Tjenester > Akkreditiver og opret API-nøgle. Create API Key 1. Kopiér API-nøglen og klik på Luk.