Skift af målsprog

Håndtering af målsprog

Målsprog kan til enhver tid opdateres. Følg disse trin for at tilføje/fjerne projektmålsprog:

1. Åbn projektet og gå til fanen Hjem.
  2. Klik på Sprog.
  3. Vælg de relevante sprog i venstre panel.
  4. Klik på Opdatér.

Kopiering af målsprog

Oversættes flere projekter til de samme målsprog, kan målsprogslisten med få klik kopieres fra et projekt til et andet.

1. Åbn projektet og gå til fanen Hjem.
  2. Klik på Sprog.
  3. Klik på Forudfyld og vælg Kopiér fra projekt…
  4. Vælg projektet, hvorfra målsproget skal kopiere, og klik på Vælg.
  5. Klik på Opdatér.

Tilføjelse af Tilpassede sprog

Ønskes et projekt oversat til sjældne eller mindre almindelige målsprog, som pt. ikke understøttes officielt, kan disse stadig tilføjes som tilpassede sprog.

Følg disse trin for at tilføje et tilpasset målsprog:

1. Åbn projektet og gå til fanen Hjem.
  2. Klik på Sprog.
  3. Klik på Tilpassede målsprog.
  4. Klik på Tilføj.
  5. Angiv et sprognavn.
  6. Er det tilpassede sprog er en dialekt af et af de understøttede sprog, så vælg den fra Dialekt af-rullemenuen.
  7. Udfyld sprogkodefelterne.
  8. Vælg indstillinger for tekstretning og flertalsformer.
  9. Klik på Gem.

Sp&Sv

Sp: Jeg ønsker midlertidigt at fjerne visse målsprog fra projektet og senere tilføje dem igen. Mister jeg de nuværende oversættelsesfremskridt for disse målsprog? Sv: Oversættelsesforløbet gendannes, så snart de pågældende sprog igen tilføjes projektet.