Projektoprettelse

Opret et projekt først for at kunne uploade indhold til lokalisering.

Følg disse trin for at oprette et projekt:

1. Log ind p Crowdin-kontoen eller tilmeld for at oprette én.
  2. Klik på Opret Projekt. Opret projekt
  3. Navngiv projektet.
  4. Tilpas om ønsket projektadressen.
    Bemærk: Projektadressen kan ikke ændres efter projektet oprettelse.
  5. Vælg foretrukne projektsynlighed. Der kan vælges mellem Offentligt projekt (synligt for alle) eller Privat projekt (kun synligt for de inviterede deltagere). I et offentligt projekt kan en brugers mulighed for at oversætte stadig begrænses, indtil tilmeldingsanmodningen er bekræftet. Private projekter kan ikke søges via søgemaskiner eller i Crowdin. Projektsynlighed
  6. Vælg projektets kilde- og målsprog. Kildesproget er dét sprog, der oversættes fra, målsprogene er dem, der oversætter til.

Målsprog kan vælges manuelt eller via Præudfyld ved at kopiere målsprog fra et andet projekt under kontoen eller ved at bruge de 30 top sprog. Ønskes et projekt oversat til sjældne eller mindre alm. målsprog, som pt. ikke understøttes officielt, kan disse stadig tilføjes som tilpassede sprog.

Læs mere om Kopiering af målsprog og Tilføjelse af tilpassede sprog. Projektsprog

Bemærk: Kildesprog kan ikke ændres efter projektoprettelse.
  7. Klik på Opret Projekt.