Projektoprettelse

Du er nødt til at oprette et projekt, før du kan tilføje indhold, der kræver oversættelse.

Oprette et projekt:

1. Log ind eller registrér en Crowdin-konto
  2. Klik på Opret Projekt
  3. Navngiv dit projekt
  4. Tilpas din projektadresse. Den kan ikke ændres efter projektoprettelsen.
  5. Definér, hvorvidt dit projekt skal være privat eller synligt for alle. Er dit projekt offentligt, er det stadig muligt at begrænse oversættelsesmuligheden for brugere, indtil deres medlemskaber er bekræftet. Private projekter kan ikke findes via søgemaskiner eller Crowdin-søgninger.
  6. Vælg dit projekts kilde- og målsprog. Kildesproget er det sprog, du vil oversætte fra, og målsprog er dem, du oversætter til.
    Bemærk, at kildsproget ikke kan ændres yderigere. Mangler et af dine målsprog på listen, kan du senere tilføje det som et tilpasset sprog.
  7. Klik på Opret Projekt.

Næste trin