Projektoprettelse

Du er nødt til at oprette et projekt, før du kan tilføje indhold, der kræver oversættelse.

Oprette et projekt:

1. Log ind eller registrér en Crowdin-konto
  2. Klik på Opret Projekt
  3. Navngiv dit projekt
  4. Customize your project address. It can not be changed after the project has been created.
  5. Definér, hvorvidt dit projekt skal være privat eller synligt for alle. Er dit projekt offentligt, er det stadig muligt at begrænse oversættelsesmuligheden for brugere, indtil deres medlemskaber er bekræftet. Private projekter kan ikke findes via søgemaskiner eller Crowdin-søgninger.
  6. Vælg dit projekts kilde- og målsprog. Kildesproget er dét sprog, du oversætter fra, og målsprogene er dem, du oversætter til. Please note, the source language cannot be further changed. Mangler et af dine målsprog på listen, kan du senere tilføje det som et tilpasset sprog.
  7. Klik på Opret Projekt.

Næste trin