Slack-integration

Med direkte opdateringer sendt til Slack vil du straks vide, hvad der sker i Crowdin-projekterne, du håndterer eller bidrager til. Når du har integreret din Crowdin-konto med Slack, skal du vælge de notifikationer, du vil modtage, og Crowdins bot sender dem som direkte beskeder.

Note: Slack integration for Crowdin must be configured for each individual user who wants to receive notifications in Slack.

Følg disse trin for at modtage Crowdin-notifikationer via Slack:

1. Go to Account Settings under the user icon in the top menu bar. konto indstillinger menu

2. Klik fra fanen NotifikationerForbind Slack. forbind slack

3. Godkend forbindelsen med Crowdin fra Slack. authorize slack

4. Returnér til Crowdin og vælg de notifikationer, du ønsker at modtage i Slack. slack-notifikationer

Du modtager nu de valgte notifikationstyper som direkte beskeder fra Crowdins bot.

crowdin notifikationer slack

Du kan når som helst deaktivere notifikationer og afbryde Slack fra Crowdin.