Slack-integration

Med direkte opdateringer sendt til Slack vil du straks vide, hvad der sker i Crowdin-projekterne, du håndterer eller bidrager til. Når du har integreret din Crowdin-konto med Slack, skal du vælge de notifikationer, du vil modtage, og Crowdins bot sender dem som direkte beskeder.

Slack-integration til Crowdin skal opsttes for hver enkelt bruger, der skal modtage notifikationer i Slack.

Følg disse trin for at modtage Crowdin-notifikationer via Slack:

1. Gå til Kontoindstillinger. Du kan finde Indstillinger under brugerikonet i øverste menubjælke.
    konto indstillinger menu

2. Klik fra fanen NotifikationerForbind Slack.
    forbind slack

3. Godkend forbindelsen med Crowdin fra Slack. godkend slack

4. Returnér til Crowdin og vælg de notifikationer, du vil modtage i Slack.
    slack-notifikationer

Du modtager nu de valgte notifikationstyper som direkte beskeder fra Crowdins bot.

crowdin notifikationer slack

Du kan når som helst deaktivere notifikationer og afbryde Slack fra Crowdin.