Slack-integration

Med direkte opdateringer sendt til Slack vil man straks vide, hvad der sker i de Crowdin-projekter, man håndterer eller bidrager til. Når Crowdin-kontoen er integreret med Slack, så vælg de notifikationer, man ønsker at modtage, og Crowdins bot sender så disse som direkte beskeder.

Bemærk: Slack-integration til Crowdin skal opsættes for hver enkelt bruger, som skal modtage notifikationer i Slack.

Følg disse trin for at modtage Crowdin-notifikationer via Slack:

1. Gå til Kontoindstillinger under brugerikonet i øverste menubjælke. kontoindstillingsmenu

2. Klik fra fanen NotifikationerTilslut Slack. tilslut slack

3. Godkend forbindelsen med Crowdin fra Slack. authorize slack

4. Returnér til Crowdin og vælg de notifikationer, du ønsker at modtage i Slack. Slack-notifikationer

Man modtager nu de valgte notifikationstyper som direkte beskeder fra Crowdins bot.

crowdin notifikationer slack

Man kan når som helst deaktivere notifikationer og afbryde Slack fra Crowdin.