Projektaktivitet

Fanebladet Aktivitet muliggør at spore alle projektets hovedbegivenheder. Af læsbarhedshensyn grupperes aktivitetsposterne efter dage, brugere og aktivitetstyper.

Filtrér aktivitetsposter

Projektfanen Aktivitet viser som standard poster for alle aktivitetstyper, alle projektsprog, alle brugere og alle tidsperioder (nyeste aktiviteter først).

Aktivitetsposter kan filtreres efter flg. aktivitetstyper:

• Al aktivitet – Vis alle aktivitetsposter.
  • Build projekt – Vis posteer vedr. projek-builds.
  • Projektindstillingsopdateringer – Vis poster vedr. projektindstillingsændringer (opdaterede målsprog, eksportindstillinger mv.)
  • Kildestrengsopdateringer – Vis poster vedr. kildefil-uploads, opdateringer og fjernelser, opdateringer til kildetekster og kontekst mv.
  • Oversættelsesaktivitet – Vis poster vedr. tilføjede/fjernede oversættelser, stemmerafgivelser og godkendelser.
  • Kommentarer og Problematikker – Vis poster vedr. tilføjede kommentarer, oprettede/løste problematikker.

Der kan også filtreres aktivitetsposter med ét bestemt sprog eller alle sprog, én bestemt bruger eller alle brugere samt en ønsket tidsperiode (I dag, I går, Seneste 7 dage, Seneste 30 dage, Alle tidsperioder og Tilpasset tidsinterval).

Filtrér aktivitetsposter

Fortryd aktivitetsposter

Skulle uønskede handlinger ske i projektet (forkert oversættelses-upload, forkert sletning af kildefil mv.), kan projektejer og -administratorer fortryde disse via fanen Aktivitet ved at klikke på FORTRYD ud for den pågældende aktivitetspost. Korrekturlæsere og oversættere kan kun fortryde egne handlinger.

Da aktivitetsposter er grupperet efter typer, kan man enten fortryde en hel gruppe af aktiviteter eller klikke på Detaljer og fortryde blot nogle af dem.

Fortryd aktivitetsposter

Vis opdaterede fildifferencer

For opdaterede projektfiler, ud over antallet af tilføjede, slettede og opdaterede strenge, kan der også ses de faktiske strenge tilføjet, slettet eller opdateret under kildefilopdatering samt ordmængde indeholdt i strengene. For at se den detaljerede difference for en filopdatering, så klik på Diff ved siden aktivitetsposten.

For grupperede projektfilopdateringsposter, så klik på Detaljer for at se alle opdaterede filer i gruppen og klik derefter på Diff ved siden af en fil.

Vis fildifferencer