Adobe XD Plugin

Med Crowdin-plugin til Adobe XD kan du bruge tekster fra Crowdin i dine designs for at spare tid for både designere og udviklere. Disse kan omfatte originale eller oversatte tekster. Om nødvendigt kan du tilføje nye (f.eks. dialogtitler, knapetiketter) og sende dem til oversættere i Crowdin.

Use Cases

Med Crowdin-plugin til Adobe XD, kan du:

• Hurtigt generere flersproget, kreative aktiver.
  • Oversætte modelscenarier og teste dem på forskellige sprog, før programmering påbegyndes.
  • Stop med at bruge ‘Lorem Ipsum’, tilføj i stedet rigtige tekster fra Crowdin til dine prototyper.
  • Opret og upload kildestrenge fra dine designs til dit Crowdin-projekt. På denne måde kan uploadede strenge bruges af udviklere, hvilket reducerer tid brugt på udvikling.
  • Upload tagged screenshots to your Crowdin project.

Tilstande

Crowdin-plugin til Adobe XD har to tilstande – Artboard mode og String mode.

Brug String mode når du oversætter brugergrænsefladen og arbejder på dynamiske sider med dine udviklings- og marketingteams. I denne tilstand kan du tilføje kildestrenge fra Crowdin til dine designs i Adobe XD med et klik. After the texts are used in the designs, you can automatically upload tagged screenshots for translators’ reference back to Crowdin.

Brug Artboard mode til at oversætte statiske sider, såsom brochurer og bannere. I denne tilstand kan du sende tekster med kontekst til oversættere til Crowdin og uploade oversatte kopier tilbage til Adobe XD.

Adobe XD Plugin-overblik

Installation af Crowdin-plugin til Adobe XD

1. Log ind på Adobe XD.
  2. Navigér til Plugins > Opdag plugins…
  3. Klik på Gennemse.
  4. Brug feltet Søgemaskiner… til at finde Crowdin-plugin’et til Adobe XD.
  5. Klik Installér.

Forbind Adobe XD med Crowdin-konto

Opsætning af Crowdins legitimationsoplysninger

Følg disse trin for at angive dine Crowdin-legitimationsoplysninger i Adobe XD:

1. Klik på Plugins > Crowdin for Adobe XD på venstre panel.
  2. Klik .
  3. Angiv dit Personlige Adgangs Token.
  4. Klik på Gem.

Følg disse trin for at generere en ny token i Crowdin:

• Gå til Kontoindstillinger > API fanen, Personal Access Tokens sektionen og klik Ny Token.
  • Angiv Token Navn og klik på Opret.

Vælg Crowdin-projekt

For at vælge det projekt, du vil arbejde med, skal du klikke på rullemenuen, og vælge et projekt fra listen. Senere kan du bruge den samme rullemenu til at skifte til et andet projekt, hvis det er nødvendigt.

Brug af kildestrenge fra Crowdin i Adobe XD

1. Åbn Crowdin-plugin’et til Adobe XD.
  2. I String Mode skal du bruge Søg-feltet til at finde den specifikke kopi.
  3. Vælg det tekstlag, du vil tilføje tekst til, og klik på den nødvendige streng.

Tilføje kildestrenge fra Adobe XD til Crowdin

1. Åbn Crowdin-plugin’et til Adobe XD.
  2. I String Mode, klik .
  3. I den dialog der dukker op, skal du udfylde de påkrævede felter og klikke på Gem. Adobe XD Plugin Add String

Send designs til oversættelse i Crowdin

Du kan sende tekst til oversættelse enten fra valgte eller alle Artboards fra en Adobe XD-fil. Oversættere vil være i stand til at arbejde med disse tekster i listevisningen og bruge design som en ekstra kontekst for endnu højere oversættelseskvalitet.

I Crowdin vil en rodmappe Adobe XD plugin blive oprettet. Det vil indeholde en undermappe opkaldt efter din XD-fil med HTML-filer for hvert artboard indeni. Denne mappe kan også indeholde en free-text.html fil med tekster, der ikke er inkluderet i nogen af Artboardene.

Følg disse trin for at sende Adobe XD-design til oversættelse:

1. Åbn den nødvendige Adobe XD-fil.
  2. Gå til Plugins > Crowdin til Adobe XD.
  3. I afsnittet Artboard Adobe XD til Crowdin, vælg det indhold, du gerne vil uploade til Crowdin. Vælg Alle Artboards eller Valgte Artboards.

Når kildefilerne uploades til dit Crowdin-projekt, kan du invitere bidragsydere til at oversætte og korrekturlæse dem. Læs mere om oversættelsesstrategier.

Brug af oversættelser fra Crowdin i Adobe XD

Du kan synkronisere tekster mellem Adobe XD og Crowdin-projekter, når du vil teste den oversatte kopi i Adobe XD eller generere flersprogede aktiver.

Følg disse trin for at uploade oversatte kopier til Adobe XD:

1. Åbn den nødvendige Adobe XD-fil.
  2. Gå til Plugins > Crowdin til Adobe XD.
  3. I afsnittet Artboard Crowdin til Adobe XD, vælg det målsprog, du vil uploade oversættelser til. Du kan også vælge Alle sprog.
  4. Vælg det indhold, du vil forhåndsvise i Adobe XD. Vælg Alle Artboards eller Valgte Artboards.

Efter at have uploadet oversættelser til Adobe XD, vil den ændrede fil indeholde en separat Artboard med oversættelser for hvert målsprog. The newly uploaded translated versions won’t override the ones you uploaded previously. You can always delete the translated copies you no longer need.

Uploading Tagged Screenshots to Crowdin

1. Åbn Crowdin-plugin’et til Adobe XD.
  2. I String Mode skal du bruge tekster fra Crowdin-projektet i dit design. Klik på for at uploade skærmbilleder af de Artboards, der indeholder de brugte tekster.
  3. Klik igen, for at opdatere skærmfotos på Crowdin.

For at lære mere, læs artiklen Skærmbilleder.