Abonnementsskifte

Du kan til enhver tid op- eller nedgradere dit abonnement. For dette, besøg prissiden og vælg abonnementet, der bedst passer dig.

Månedsabonnementer

Op- eller nedgraderer du midt i en månedlig faktureringscyklus, ændres dine kontobegrænsninger straks, og det næste faktureringsbeløb vil afspejle dit nye abonnement.

Årlige Abonnementer

Årsabonnementer udgør én betaling, som derefter betragtes som en kontokredit, hvorfra Crowdin debiterer det tilsvarende beløb ved hver faktureringsperiode.

Da antallet af dine projekter og strenge kan variere over tid, kar du til enhver tid frit ned- eller opgradere. Prisen på dit tidligere årsabonnement beregnes og anvendes ift. udgiften af dit nye abonnement, når den nye månedlige faktureringsperiode starter. Foretager du f.eks. en årlig betaling for et standardabonnement og nedgraderer til et mikroabonnement, varerdin kredit længere end et år. Køber du omvendt et Micro og over tid opgraderer til et Standard, kan krediten være opbrugt inden et år.

Du bliver ikke bedt om at foretage yderligere betalinger undervejs, efterhånden som dine behov ændres. Når din årskontokredit når under 2 måneder, modtager du fornyelsespåmindelse.

Aktivering af Avancerede funktioner

Har du bemærket en besked i Crowdin om, at visse funktioner, du behover, er ikke tilgængelige med dit aktuelle abonnement, betyder det, at det er nødvendigt at opgradere til en af Organisationsabonnementerne.

Hvad der sker, hvis din abonnemenskvota overskrides

Overskrides din kvote for oversættelsesstrenge, modtager du en e-mail med en opgraderingsanmodning. Når du har overskredet din abonnementskvote, har du 10 dage til at opgradere abonnementet, da projektet ellers suspenderes for oversættere. Du kan dog stadig tilgå dine konto- og projektindstillinger. Desuden forbliver alle data uændrede indtil det tidspunkt, hvor abonnementet er opdateret.

Det anbefales at opgradere abonnementet på forhånd, hvis du forventer snart at have flere strenge uploadet.

Ændring fra måneds- til årsabonnement

Beslutter du at skifte til årlig fakturering fra et månedligt faktureringsabonnement eller omvendt, vil din konto, sammen med andre betalte funktioner og produkter, blive flyttet til din nye faktureringsperiode pr. din næste faktureringsdato.

1. Gå til fanen Profilindstillinger, Betalinger.
  2. Klik på Suspendér.
  3. Gå til siden Prissætning.
  4. Skift abonnementstypen til Årlig.
  5. Vælg et passende abonnement.
  6. Klik på Abonnér.