Abonnementsskifte

Du kan til enhver tid op- eller nedgradere din abonnementstype. For at gøre dette, besøg prissiden og vælg den for dig bedst egnede abonnementstype.

Månedsabonnementer

Op- eller nedgraderer du midt i en månedlig faktureringscyklus, ændres dine kontobegrænsninger straks, og det næste faktureringsbeløb vil afspejle dit nye abonnement.

Årlige Abonnementer

Årlige abonnementer købes via én betaling, der så betragtes som en kontokredit. For hver faktureringsperiode, hæver Crowdin så det relavante faktureringsbeløb fra denne kredit.

Da antallet af dine projekter og strenge kan variere over tid, kar du til enhver tid frit ned- eller opgradere. Prisen på dit tidligere årsabonnement beregnes og anvendes ift. udgiften af dit nye abonnement, når den nye månedlige faktureringsperiode starter. Foretager du f.eks. en årlig betaling for et standardabonnement og nedgraderer til et mikroabonnement, varerdin kredit længere end et år. Køber du omvendt et Micro og over tid opgraderer til et Standard, kan krediten være opbrugt inden et år.

Crowdin beder dig aldrig foretage yderligere indbetalinger hen ad vejen, selvom dine behov ændrer sig. Når din årlige betalingskredit når en værdi på færre end 2 måneder, modtager du en påmindelse om at forny abonnementet.

Aktivering af Avancerede funktioner

Har du bemærket en besked i Crowdin om, at visse funktioner, du behover, er ikke tilgængelige med dit aktuelle abonnement, betyder det, at det er nødvendigt at opgradere til en af Organisationsabonnementerne.

Hvad der sker, hvis din abonnemenskvota overskrides

Overskrides din kvote for oversættelsesstrenge, modtager du en e-mail med en opgraderingsanmodning. Når du har overskredet din abonnementskvote, har du 10 dage til at opgradere abonnementet, da projektet ellers suspenderes for oversættere. Du kan dog stadig tilgå dine konto- og projektindstillinger. Desuden forbliver alle data uændrede indtil det tidspunkt, hvor abonnementet er opdateret.

Det anbefales at opgradere abonnementet på forhånd, hvis du forventer snart at have flere strenge uploadet.

Ændring fra måneds- til årsabonnement

Beslutter du at skifte til årlig fakturering fra et månedligt faktureringsabonnement eller omvendt, vil din konto, sammen med andre betalte funktioner og produkter, blive flyttet til din nye faktureringsperiode pr. din næste faktureringsdato.

1. Gå til fanen Profilindstillinger, Betalinger.
  2. Klik på Suspendér.
  3. Gå til siden Prissætning.
  4. Skift abonnementstypen til Årlig.
  5. Vælg et passende abonnement.
  6. Klik på Abonnér.