Kontoindstillinger

Du kan finde Indstillinger under brugerikonet i øverste menubjælke.

Opdatér din konto for at afspejle dine præferencer og relevante oplysninger.

Mine sprog

Via fanen Profil, vælg de sprog du kender. Valgte sprog vil have prioritet under visning af projekters målsprogsliste.

Notifikationer

I fanen Notifikationer kan du aktivere de notifikationer, du gerne vil modtage og deaktivere dem, som kræver mindre opmærksomhed. Du kan vælge begivenhedstyper i Crowdin, kanaler til modtagelse af opdateringer og opsætte notifikationsregler for bestemte projekter.

Slack-notifikationer

Du opsætte Slack-integration for at kunne vælge Slack som en notifikationskanal. Først og fremmest så klik på Forbind Slack og godkend forbindelsen med Crowdin på Slack-siden. Efter den enkle opsætning kan du vælge relevante notifikationer fra Slack.

forbind slack

Kanaler og Begivenheder

Der er tre kanaler, Crowdin kan sende notifikationer til:

• Crowdin
  • E-mail
  • Slack

Du kan aktivere den ønskede kanal ved at markere afkrydsningsfeltet under kanalenavnet, enten in-app, e-mail eller Slack. Tilpas notifikationer for hver kanaler ved at markere afkrydsningsfelterne ud for de begivenheder, der skal notificeres om.

notifikationsbegivenheder

Standardnotifikationer

Du modtager som standard opdateringer om de nye begivenheder, som sker i Crowdin via e-mail og notifikationer i app’en. Du kan altid ændre notifikationstillingerne.

Deaktivér notifikationer

Du blot rydde afkrydsningsfeltet ud for notifikationstypen for at deaktivere notifikationer. Du kan også rydde afkrydsningsfeltet under kanalnavnet for at deaktivere alle notifikationstyper. Når alle nedenstående afkrydsningsfelter er ryddet, modtager du ikke notifikationer via denne kanal.

deaktivér notifikationer

Notifikationsregler fra projekter

Du kan også opsætte notifikationspræferencer på projektniveau:

Globalt: Notifikationer valgt for globale indstillinger.

Omtaler: Kun når @omtalt.

Stum: Slå notifikationer fra.

projektnotifikationer

Adgangskodeskift

Via fanen Adgangskode kan du skifte din nuværende adgangskode.

Er du registreret via Google, Facebook eller en anden single-sign on (SSO) leverandør, så tilføj en alternativ indlogningsmåde ved at opsætte en adgangskode til din Crowdin-konto.

Tofaktorgodkendelse

Aktivér tofaktorgodkendelse for at tilføje et ekstra sikkerhedslag til dit Crowdin-konto. Hver gang du logger ind, vil du tillige med dit brugernavn og adgangskode skulle benytte en godkendelseskode.

Følg disse trin for at aktivere tofaktorgodkendelse:

1. Gå til fanen Kontoindstillinger, Adgangskoder og Forbindelser.
  2. Aktivér Tofaktorgodkendelse. Tofaktorgodkendelse
  3. Skan, vha. Googles Autentificerings-app på din mobilenhed, stregkoden på skærmen.
  4. Angiv den 6-cifrede bekræftelseskode genereret af din autentificerings-app, og klik så på Næste Autentificerings-app
  5. Download genopretningskoder, så du kan benytte disse, hvis du ikke kan tilgå din mobilenhed. Download genopretningskoder

Privat Profil

Opret Privat Profil for at skjule fanerne Projekt og Aktivitet for andre brugere, som besøger din side.

Denne profil er privat

For at gøre din profil privat, så følg disse trin: 1. Åbn Kontoindstillinger og rul ned til afsnittet Privatliv. 2. Aktivér Skjul fanerne Projekt og Aktivitet fra offentlig visning på min Profilside. Skjul fanerne Projekt og Aktivitet

Kontofjernelse

Af sikkerhedsårsager kan en konto ikke slettes på vegne af en bruger. Du skal kunne tilgå Crowdin-kontoen, for at kunne slette den.

Følg disse trin for at slette din konto: 1. Gå til Kontoindstillinger. 2. Åbn fanen Profil. 3. Rul ned og klik på Fjern Konto.

Når du fjerner din konto, fjernes dine projekter og kontoindstillinger permanent uden mulighed for gendannelse. De oversættelser, du har udført (kommentarer, termer og stemmeafgivelser), bibeholdes uændret og vises som tilføjet af en Fjernet Bruger.