Understøttede formater

Crowdin understøtter en bred vifte af lokaliseringsformater, herunder, men ikke begrænset til, filer til mobilbrug, software, dokumenter, undertekster og grafiske aktiver. Understøttede filformater, sorteret efter kategori, er angivet nedenfor herunder detaljer om brugerdefinerede filformater.

Mobilbrug

Lokalisér mobil-apps på tværs af forskellige enheder.

Android
.xml
iOS
.strings, .stringsdict
Windows Phone
.resx

Software

Lokalisér web- og computersoftware.

Microsoft .NET
.resx
Java
.properties
GNU GetText
.po, .pot
Ruby on Rails & YAML
.yml
PHP
.php
Generic JSON
.json
Generic XML
.xml
Generic INI
.ini
Windows
.rc, .resw, .resjson
Qt
.ts
Joomla Localization File
.ini
Google Chrome Extension
.json
XUL
.dtd
Flex
.properties
NSIS Installer
.nsh
WiX Installer
.wxl
Steamworks Localization
.vdf
Application Resource Bundle
.arb
XLIFF
.xliff, .xml
CSV
.csv
Angular
.xlf
Mac OS
.plist
Salesforce
.stf
DITA
.dita, .ditamap
JavaScript
.js
Go
.gotext.json
TOML
.toml
i18next
.json

Dokumenter, Undertekster

Lokalisér din hjælpedokumentation og videoundertekster.

XLIFF
.xliff, .xml
HTML
.htm, .html, .xhtml, .xht
HAML
.haml
Plain Text
.txt
CSV
.csv
Markdown
.md
Jekyll Markdown & HTML
.md, .html
MadCap Flare
.flsnp, .flpgl, .fltoc
MediaWiki
.wiki, .wikitext, .mediawiki
OpenDocument
.odt, .ods, .odg, .odp
Microsoft Office
.docx, .xlsx, .pptx, .doc, .ppt, .xls, .rtf
Adobe InDesign
.idml
Adobe FrameMaker
.mif
YouTube Subtitles
.sbv
WebVTT
.vtt
SubRip
.srt
XAML
.xaml
DITA
.dita, .ditamap
PDF
.pdf
SVG
.svg

Grafik og aktiver

Lokalisér billeder associeret med dit produkt, for at forbedre dit produkts brugeroplevelse.

1. Upload grafik til Crowdin.
  2. Tilføj alle nødvendige referencer så oversætterne forstår, hvordan denne grafik skal håndteres.
  3. Afvent, at oversættere uploader lokaliserede filer.
  4. Download den lokaliserede grafik og anvend den til produktion.

Tilpassede Tjenester

Bemærk! Tilpassede tjenester kræver et organisationsabonnement. Tjek de tilgængelige prismuligheder for valg af den mest passenede.

Tilpassede Filformater

Filformater, som ikke officielt understøttes, vil blive genkendt som simple tekst filer (hvis de har tekstindhold), eller som grafisk aktiver.

Vores team kan tilføje specielle koder for at understøtte dine oprindelige filformater, og sørge for, at oversættere kun kan se oversætbare tekster i stedet for hele filindholdet. Vha. denne fremgangsmåde kan du mere effektivt håndtere tilpassede filformater.

E-mail Crowdin-kundesuccesteam via support@crowdin.com for at begynde at arbejde med tilpassede filformater i dit projekt.

Tilpasset Fileksport

Som standard eksporteres oversættelserne i samme format som kildefilerne. F.eks., uploader du XML-filer til Crowdin, eksporteres ligeledes XML-filer.
Vores udviklere kan oprette en speciel håndteringsproces, hvis du ønsker at opsætte tilpassede indstillinger for din fileksport. Nogle brugseksempler:

• Du styre både Android- og iOS-apps. Med vores hjælp kan du blot uploade ét filformat (f.eks. XML) til Crowdin og derefter få 2 separate filtyper (.xml til Android og .strings til iOS) ved eksport.
  • Du uploader en nøgleværdifil (f eks. JSON) og ønsker at ændre den i direkte i Crowdin. Vi kan midlertidigt konvertere din fil til CSV-filformatet for at give dig mulighed for at tilføje strenge online. Den eksporterede fil bibeholdes i sit oprindelige format.

Kontakt supportteamet via support@crowdin.com, der med glæde vil hjælpe dig med opsætningen af tilpassede eksportmuligheder ift. dine behov.

Tilpassede variabler

Crowdin understøtter alle variabeltyper, som er gængse for de understøttede filformater. De fremhæves alle automatisk i Redigeringsværktøjet, så oversættere ved, at de ikke skal behandles. Selv hvis en oversætter forsøger at gemme en oversættelse med ændrede eller manglende variabler, så underrettes vedkommende on fejlen af den aktive KS-kontrol.

Da forskellige filformater muliggør oprettelse af tilpassede variabler, kan der også tilføjes understøttelse for sådanne tilpassede typer i dit projekt. For understøttelse af dine tilpassede variabler, e-mail Crowdin-kundesuccesteamet via support@crowdin.com