Skærmfotos

Skærmfotos er en glimrende måde at forbedre oversættelseskvaliteten på, da de giver oversættere yderligere kontekst.

Tilføjede skærmfotos vises under hver separate streng i Onlineredigeringsværktøjet. På denne vis kan oversættere se den nøjagtige placering af en streng i brugerfladen.

Upload af skærmfotos

1. Gå til Projektindstillinger.
  2. Åbn fanen Skærmfotos.
  3. Træk fotoene fra din maskine eller klik på Upload Skærmfotos.

Håndtere Retinaskærmfotos

Højopløsningsfotos kan ses det korrekte størrelsesforhold på en ikke-retinaskærm. For at opnå dette, skal skaleringsfaktoren ændres ved at føje “@2x” eller “@3x” til slutningen af filnavnet.

Tag strenge automatisk

Tekstområder i et foto registreres automatisk. Derefter søges efter de matchende strenge blandt alle projektstrengene. De fundne tekster tagges på skærmfotoet.

1. Vælg skærmfotoet.
  2. Klik på Auto-tag.
  3. Klik på Gem.

Tag strenge vha. tekstgenkendelse

Systemet gennemsøger alle dine projektstrenge efter en streng, der matcher tekstområdet, du har valgt. I tilfælde af at flere lignende strenge findes, vil du se dem alle og kunne vælge den bedst matchende.

1. Vælg skærmfotoet.
  2. Klik på Tekstgenkendelse.
  3. Fremhæv teksten til oversættelse.
  4. Klik på Gem.

Hvis T-ikonet ikke er aktivt, efter du har klikket på det, er funktionen Tekstgenkendelse utilgængelig for projektets kildesprog.

Tag strenge manuelt

Træk manuelt de viste strenge til tekstområderne på skærmfotoet.

1. Vælg skærmfotoet.
  2. Klik på Træk og Slip.
  3. Sortér og filtrér de viste strenge.
  4. Træk den nødvendige streng til det modsvarende tekstområde på skærmfotet. Alternativt kan du klikke på strengen for at tagge den til skærmfotoet uden at angive det nøjagtige sted, hvor strengen skal vises.
  5. Klik på Gem.

Opdatere skærmfotos

For at uploade et nyt skærmfoto, der erstatter det nuværende. De allerede taggede strenge, som er relevante, forbliver taggede. Har teksten på skærmfotoet skiftet position, vil strenge forblive taggede, men på de nye positioner.

1. Vælg skærmfotoet.
  2. Klik på Opdatér skærmfoto.
  3. Vælg et nyt skærmfoto fra din maskine.
  4. Klik på Gem.