Virksomhedsbeskrivelse

Kort beskrivelse

Crowdin er en cloud-baseret lokaliseringsstyrings-software, der hjælper teams til at udvide globalt og forblive smidige.

Om Crowdin

Crowdin er et produkt-baseret virksomhed grundlagt i 2009, og siden da er forblevet privat og selvfinansieret.

Crowdin software er en lokaliseringsstyringsløsning til smidige teams. Vi hjælper virksomheder af enhver art og størrelse til at vokse ved at nå personer, som taler forskellige sprog. Flere end én million brugere fra hele verden har registreret sig for at kunne levere deres websteder, apps, spil, dokumenter og andet indhold på de sprog, deres kunder benytter.

Crowdins hensigt er at stille de seneste teknologiløsninger til rådighed, som gør oversættelse og lokalisering så let som muligt.

Firmaadresse

Crowdin ApS. Mustamäe tee 44/1, Kristiine linnaosa Tallinn, Harju maakond, 10621, Republic of Estonia

For generelle forespørgsler, e-mail os på support@crowdin.com

Crowdin-fakta

• flere end 1 million registrerede brugere verden over
  • flere end 90K lokaliseringsprojekter på platformen
  • gratis for open source, non-profit projekter
  • benyttet dagligt som primært OAS- og KAO-værktøj af førende STL’er kloden over
  • er vært for projekter med flere end 10.000 bidragsydere

Vores engagement i kvalitet og sikkerhed

• vi er engageret i at levere innovative højkvalitetsløsninger
  • vi forbedrer løbende, eksperimentere og søger nye oversættelsesteknologier og -tilgange
  • vi implementerer den bedste lokaliserings- og oversættelsespraksis mhp. den mest effektive lokaliserings-workflow
  • vi påberåber os ingen intellektuelle ejerskabsrettigheder ift. de ressourcer, som kunderne uploader på Crowdin

Kunder

Besøg siden Kundetilkendegivelser.