Virksomhedsbeskrivelse

Kort beskrivelse

Crowdin er en cloud-baseret lokaliseringsstyrings-software, der hjælper teams til at udvide globalt og forblive smidige.

Om Crowdin

Crowdin, en produktbaseret virksomhed, er grundlagt i 2009 og er siden da vokset til 2M+ brugerkonti.

Crowdin-software er en lokaliseringshåndteringsløsning til smidige teams. Vi hjælper virksomheder af enhver art og størrelse til at vokse ved at nå forskellige kundesprogsegmenter. Flere end én million brugere fra hele verden har registreret sig for at kunne levere deres websteder, apps, spil, dokumenter og andet indhold på de sprog, deres kunder benytter.

Crowdins hensigt er at stille de seneste teknologiløsninger til rådighed, som gør oversættelse og lokalisering så let som muligt.

Firmaadresse

Crowdin ApS. Mustamäe tee 44/1, Kristiine linnaosa Tallinn, Harju maakond, 10621, Republic of Estonia

For generelle forespørgsler, e-mail os på support@crowdin.com

Crowdin-fakta

• over 2 million registered users all over the world
  • over 150K localization projects on the platform
  • over 500 apps and integrations on Crowdin Store
  • free for open source non-profit projects
  • used daily as a primary TMS and CAT tool by LSPs over the globe
  • hosts projects with over 35,000 contributors

Vores engagement i kvalitet og sikkerhed

• vi er engageret i at levere innovative højkvalitetsløsninger
  • vi forbedrer løbende, eksperimentere og søger nye oversættelsesteknologier og -tilgange
  • vi implementerer den bedste lokaliserings- og oversættelsespraksis mhp. den mest effektive lokaliserings-workflow
  • vi påberåber os ingen intellektuelle ejerskabsrettigheder ift. de ressourcer, som kunderne uploader på Crowdin

Kunder

Besøg siden Kundetilkendegivelser.