Figma plug-in

Crowdin og Figma-integration fungerer begge veje, og plugin’et har 2 tilstande – Sideoversættelse og Crowdin-strenge. Benyt funktionen Sideoversættelse til at sende tekster med indholdet til oversættere til Crowdin og uploade færdige oversættelser retur til Figma. Skift til tilstanden Crowdin–strenge for med ét klik at uploade kildestrengene fra Crowdin-projektet til Figma og føje dem til dine designs.

Med Crowdin-plugin’et til Figma kan du:

• Hurtigt generere flersproget, kreative aktiver.
  • Oversætte modelscenarier og teste dem på forskellige sprog, før programmering påbegyndes.
  • Føje rigtige tekster til dine prototyper, som uploades til Crowdin-projektet af andre teams og ophøre med at anvende “Lorem Ipsum” i modelscenarierne.

Installation af Crowdin for Figma-plugin

1. Log ind på Figma.
  2. Vælg Plugins > Håndtér plugins… i Filhåndteringen.
  3. Klik på Gennemse alle plugin’er.
  4. Benyt Søgefeltet for at finde Crowdin for Figma-plugin’et.
  5. Klik på Installér ved siden plugin’et.

Tilslutning af Figma med din Crowdin-konto

1. Gå i Figma-filhåndteringen til Plugins > Crowdin.
  2. Angiv dit Personlige Adgangstoken, og klik på Forbind.
  3. Vælg det ønskede Crowdin-projekt.

For at generere et ny token i Crowdin, så gå til dine Kontoindstillinger, fanen APIog SSO, Personlige Adgang Tokens og klik på Nyt Token.

Du er måske nødt til at ændre akkreditiver undervejs samt vælge et andet Crowdin-projekt at sende indhold til, uploade oversættelser til eller downloade kildetekster fra. For at gøre dette, så gå til Indstillinger for plugin i øverste højre hjørne af Crowdin plugin-vinduet.

Sende Designs til Oversættelse i Crowdin

Du kan sende tekst til oversættelse fra enten én bestemt side eller alle sider fra en Figma-fil.

Rodmappen figma-plugin blive oprettet i Crowdin. Den vil indeholde separate mapper til hver oversatte side, som igen indeholder HTML-filerne for hver ramme. Denne mappe kan også indeholde en free-text.html-fil med teksterne fra den side, der er ikke medtaget i nogle af rammerne.

For at sende Figma-designs til oversættelse, så følg disse trin:

1. Åbn den relevante Figma-fil.
  2. Gå til Plugins > Crowdin.
  3. Vælg fra tilstanden Sideoversættelse, og Figma til Crowdin-afsnittet, det indhold, der skal uploades til Crowdin. Vælg Alle sider eller Aktuel side.

Når kildefilerne er uploadet til Crowdin-projektet, kan bidragsydere inviteres til at oversætte og korrekturlæse teksterne. Find ud af, hvordan du kan få indhold oversat i Crowdin.

Upload Oversættelser Retur til Figma

Når som helst du ønsker at teste den oversat kopi i Figma, kan du synkronisere tekster mellem Figma- og Crowdin-projekter.

For at uploade oversatte kopier til Figma:

1. Åbn den relevante Figma-fil.
  2. Gå til Plugins > Crowdin.
  3. I tilstanden Crowdin til Figma og I afsnittet Crowdin til Figma vælges det målsprog, for hvilket oversættelser skal uploades. Du kan også vælge Alle sprog.
  4. Vælg det indhold, du ønsker forhåmdsvist i Figma. Vælg Alle sider eller Aktuel side.

Efter oversættelser er uploadet til Figma, vil den ændrede fil indeholde en separat side med oversættelser for hvert enkelt målsprog. De nyligt uploadede oversatte versioner vil ikke tilsidesætte dem, du tidligere uploadede. Du kan altid slette de oversatte kopier, du ikke længere behøver.

Tilføje Kildestrenge fra et Crowdin-projekt

1. Åbn Crowdin-plugin’et.
  2. Skifte til tilstanden Crowdin-strenge.
  3. Benyt Søgefeltet til at finde den specifikke kopi.
  4. Vælg det tekstlag, du ønsker at føje tekst til, og klik på den ønskede streng.