Upload af eksisterende oversættelser

Du har måske nogle oversættelser færdiggjort udenfor Crowdin. De kan uploades til systemet for at holde processen placeret på ét sted. Der er flere måder at uploade eksisterende oversættelser på.

Masseoversættelses-upload

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Oversættelser
  2. Klik på Upload Oversættelser
  3. Træk og slip filer fra din computer eller klik på Vælg filer. Du kan upload ZIP-arkiver, hvis du vil have en masse mapper og filer tilføjet.
  4. Crowdin matcher automatisk uploadede oversættelser med de korrekte kildefiler og sprog. Tjek det manuelt for at sikre, at alt er korrekt kombineret.
  5. Klik evt. på Vis Indstillinger under listen over de uploadede filer for at se avancerede importindstillinger
  6. Klik på Import for at anvende oversættelserne på kildefilerne

Oversættelses-upload via siden Offentligt Projekt

1. Vælg sprog på projektsiden
  2. Klik på knappen med de tre prikker for de filoversættelser, som skal downloades
  3. Vælg Upload Oversættelser

Oversættelses-upload via Redigeringsværktøjet

1. Åbn den ønskede fil i Redigeringsværktøjet
  2. Gå til Filmenuen
  3. Vælg Upload Oversættelser

XLIFF oversættelses-upload

For alle filformater uden en defineret struktur (såsom: HTML, simpel tekst, Markdown, OpenOffice, Microsoft Office, Adobe InDesign, Adobe FrameMaker, Webxml) er oversættelse-upload i samme filformat umulig.

Der er dog mulighed for at foretage offlineoversættelse for alle filformater, som har downloadet eksisterende indhold i XLIFF-filen. For de filtyper, hvortil oversættelser ikke kan uploades på vanlig vis, vil indstillingen Upload Oversættelser blive benævnt Upload XLIFF Oversættelser.

En XLIFF-fil med oversættelser kan uploades på flg. vis:

1. Gå til projektsiden
  2. Vælg et sprog
  3. Klik på knappen med Sky-ikonet
  4. Vælg Upload XLIFF Oversættelser

Avancerede importindstillinger

Som standard overspringes oversættelser matchende de oprindelige strenge samt oversættelser, identiske med de eksisterende under overførslen. Opsæt systemadfærden ved at afkrydse passende indstillinger i popup’en, der vises.