Upload af eksisterende oversættelser

Du har muligvis nogle oversættelser, som er færdiggjort uden for Crowdin. De kan uploades til systemet for at beholde processen på ét sted. Der findes flere måder at uploade de eksisterende oversættelser på.

Masseoversættelses-upload

1. Gå til fanen Projektindstillinger, Oversættelser
  2. Klik på Upload Oversættelser
  3. Træk og slip filer fra din maskine eller klik på Vælg Filer. Du kan uploade ZIP-arkiver, hvis du vil have en masse mapper og filer tilføjet.
  4. Crowdin matcher automatisk uploadede oversættelser med relevante kildefiler og sprog. Tjek det manuelt for at sikre, at alt er kombineret korrekt.
  5. Klik evt. på Vis Indstillinger under listen over de uploadede filer for at se avancerede importindstillinger
  6. Klik på Import for at anvende oversættelserne på kildefilerne

Oversættelses-upload via siden Offentligt Projekt

1. Vælg sprog på projektsiden
  2. Klik på knappen med de tre prikker for de filoversættelser, som skal downloades
  3. Vælg Upload Oversættelser

Oversættelses-upload via Redigeringsværktøjet

1. Åbn den ønskede fil i Redigeringsværktøjet
  2. Gå til Filmenuen
  3. Vælg Upload Oversættelser

XLIFF oversættelses-upload

For alle filformater uden en defineret struktur (såsom: HTML, simpel tekst, Markdown, OpenOffice, Microsoft Office, Adobe InDesign, Adobe FrameMaker, Webxml) er oversættelse-upload i samme filformat umulig.

Der er dog mulighed for at foretage offlineoversættelse for alle filformater, som har downloadet eksisterende indhold i XLIFF-filen. For de filtyper, hvortil oversættelser ikke kan uploades på vanlig vis, kalder indstillingen Upload Oversættelser Upload XLIFF Oversættelser.

En XLIFF-fil med oversættelser kan uploades på flg. vis:

1. Gå til projektsiden
  2. Vælg et sprog
  3. Klik på knappen med Sky-ikonet
  4. Vælg Upload XLIFF Oversættelser

Avancerede importindstillinger

Som standard overspringes oversættelser matchende de oprindelige strenge samt oversættelser, identiske med de eksisterende under overførslen. Opsæt systemadfærden ved at afkrydse passende indstillinger i popup’en, der vises.