Fiók beállítások

A Beállítások menüben találja a felső menüsorban a felhasználó ikonra kattintva.

Frissítse a Fiókját, hogy tükrözze a preferenciáit és a releváns adatait.

Saját nyelvek

A Profil fülön válassza ki az Ön által ismert nyelveket. A kiválasztott nyelvek elsőbbséget élveznek a projektek célnyelvi listájának megjelenítésekor.

Értesítések

Az Értesítések lapon engedélyezheti az értesítéseket, amelyeket fogadni szeretne, és letilthatja azokat, amelyek kevesebb figyelmet igényelnek. Kiválaszthatja a Crowdin eseményeinek típusait, a frissítések fogadására szolgáló csatornákat, és beállíthatja az egyes projektekre vonatkozó értesítési szabályokat.

Slack értesítések

Ahhoz, hogy értesítési csatornaként kiválaszthassa a Slack beállítást, állítsa be a Slack integrációt. Először is, kattintson a Slack csatlakoztatása lehetőséget és engedélyezze a kapcsolatot a Crowdinnal a Slack oldalon. Az egyszerű beállítás után kiválaszthatja a Slack-en keresztül érkező értesítéseket.

slack csatlakoztatása

Csatornák és események

A Crowdin három csatornán át küldhet értesítéseket:

  • Crowdin
  • E-mail
  • Slack

Engedélyezheti a kívánt csatornát a csatorna neve alatti jelölőnégyzet kiválasztásával, akár az alkalmazásban, az e-mailben vagy a Slack-ben. Az egyes csatornák értesítéseit testre szabhatja a jelölőnégyzetek kiválasztásával az események mellett, amelyekről értesülni szeretné.

értesítési események

Alapértelmezett értesítések

Alapértelmezetten a Crowdin e-mailben küld Önnek frissítéseket a Crowdinban zajló új eseményekről, és értesíti Önt az alkalmazásban. Bármikor módosíthatja ezeket az értesítési beállításokat.

Értesítések letiltása

Az értesítések letiltásához egyszerűen törölje a jelölőnégyzet kiválasztását az értesítési típus mellett. A jelölőnégyzetet a csatorna neve alatt is törölheti az összes értesítési típus letiltásához. Ha az összes alábbi mező le van tiltva, a csatornán keresztül nem kap értesítést.

értesítések letiltása

A projektekre vonatkozó értesítési szabályok

Az értesítési beállításokat a projekt szintjén is beállíthatja:

Globális: A globális beállításokhoz kiválasztott értesítések.

Említések: Csak akkor, ha @megemlítették.

Némítás: Értesítések kikapcsolása.

projekt értesítések

Jelszó módosítása

A Jelszó fülön, módosíthatja a jelenlegi jelszavát.

Abban az esetben, ha Google, Facebook vagy más egyszeri bejelentkezési szolgáltatón keresztül regisztrálta magát, adjon hozzá egy másik bejelentkezési módot a Crowdin fiókjához azzal, hogy jelszót állít be hozzá.

Kétlépcsős hitelesítés

Aktiválja a Kétlépcsős hitelesítést a Crowdin fiók további biztonsági szintjének biztosításához. Minden alkalommal, amikor bejelentkezik, a felhasználónévvel és a jelszóval együtt egy hitelesítési kódot fog használni.

A Kétlépcsős hitelesítés engedélyezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen a Fiók beállítások, Jelszó és kapcsolatok lapra.
  2. Kétlépcsős hitelesítés engedélyezése. Kétlépcsős hitelesítés
  3. A Google Hitelesítő alkalmazás mobileszközön való használatával olvassa be a képernyőn lévő vonalkódot.
  4. Adja meg a hitelesítő alkalmazás által létrehozott 6 jegyű ellenőrző kódot, majd kattintson a Tovább elemre Hitelesítő alkalmazás
  5. Töltse le a helyreállítási kódokat, így használhatja őket, ha nem fér hozzá mobilkészülékéhez. Helyreállítási kódok letöltése

Privát profil

A Privát profil beállítása gombra kattintva elrejti a Projektek és a Tevékenység lapokat az oldal látogatói elől.

Ez a profil privát

Ha privátnak szeretné tenni profilját, kövesse az alábbi lépéseket: 1. Nyissa meg a Fiók beállítások lehetőséget, és görgessen le az Adatvédelem részhez. 2. Engedélyezze A Projektek és Tevékenység lapok elrejtése a nyilvános megjelenítéstől a profiloldalon lehetőséget. A Projektek és Tevékenység lapok elrejtése

Fiók eltávolítása

Biztonsági okokból nem tudunk fiókot törölni a felhasználó nevében. A törléshez hozzá kell férnie a Crowdin fiókhoz.

A fiók törléséhez kövesse az alábbi lépéseket: 1. Menjen a Fiókbeállítások lehetőségre. 2. Nyissa meg a Profil fület. 3. Görgessen lefelé, és kattintson a Fiók eltávolítása lehetőségre.

Ha eltávolította a fiókját, a projektek és a fiókbeállítások véglegesen eltávolításra kerülnek, és nem állíthatók vissza. Az Ön által készített fordítások (hozzászólások, kifejezések és szavazatok) úgy maradnak, ahogy vannak, és azok Eltávolított felhasználó-ként jelennek meg.

Hasznos volt ez a cikk?